Duke

Çalışkan
ÖTV muafiyeti ile SUV bir araç almayı düşünüyoruz. Pek bir bilgim yok o yüzden yapay zekaya sordum ama böyle bir liste verdi bana. Liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da önerdiğiniz bir araç var mı?

SıraModelGüçlü YönüFiyat (yaklaşık)
1Togg T10XElektrikli, yerli, donanım1.432.600 TL
2Suzuki VitaraSorunsuz, tam otomatik1.750.000 TL
3Skoda Kamiq/KaroqAvrupa kalitesi, donanım1.660–2.115.000
4Hyundai TucsonKonfor + teknoloji1.696.000 TL
5SsangYong Tivoli/KorandoFiyat/performans1.295.000–1.590.000 TL
6Renault Duster EDCServis ve parça kolaylığı1.700.000 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
ÖTV muafiyeti ile SUV bir araç almayı düşünüyoruz. Pek bir bilgim yok o yüzden yapay zekaya sordum ama böyle bir liste verdi bana. Liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da önerdiğiniz bir araç var mı?

SıraModelGüçlü YönüFiyat (yaklaşık)
1Togg T10XElektrikli, yerli, donanım1.432.600 TL
2Suzuki VitaraSorunsuz, tam otomatik1.750.000 TL
3Skoda Kamiq/KaroqAvrupa kalitesi, donanım1.660–2.115.000
4Hyundai TucsonKonfor + teknoloji1.696.000 TL
5SsangYong Tivoli/KorandoFiyat/performans1.295.000–1.590.000 TL
6Renault Duster EDCServis ve parça kolaylığı1.700.000 TL
Hocam Duster alın geçin

Buradaki en kalitesiz araç olabilir.
Karoq açık ara mantıklıdır, diğerlerinden daha geniş ve konforlu. Alabileceğiniz en dolu özellikli olacak şekilde almaya çalışın.
(Prestige paketi sorun, olmazsa preimum paket fakat elite paket almayın çok boş.)

Daha kompakt (küçük) alman kalitesi araç istiyorsanız kesinlikle T-Roc R Line bakınız.

ÖTV'siz alırken sınırı maks. kullancak gerekirse elden para verecek şekilde almak mantıklıdır.
Sonuçta 2 milyonluk aracı 1 milyona alıyorsunuz, araçlardaki 500k fiyat farkını siz 250k olarak ödüyorsunuz, ilerde satarken büyük miktar fiyat farkı yine oluyor tr piyasası yüzünden. (10 yıl sonra satıldığını biliyorum)

Son düzenleme:
Buradaki en kalitesiz araç olabilir.
karoq açık ara mantıklıdır, diğerlerinden daha geniş ve konforlu. Alabileceğiniz en dolu özellikli olacak şekilde almaya çalışın.
(prestige paketi sorun, olmazsa preimum paket fakat Elite paket almayın çok boş.)

Daha kompakt (küçük) alman kalitesi araç istiyorsanız kesinlikle t-roc r line bakınız.

ÖTV'siz alırken sınırı maksimum kullancak gerekirse elden para verecek şekilde almak mantıklıdır.
Sonuçta 2 milyonluk aracı 1 milyona alıyorsunuz, araçlardaki 500k fiyat farkını siz 250k olarak ödüyorsunuz, ileride satarken büyük miktar fiyat farkı yine oluyor TR piyasası yüzünden. (10 yıl sonra satıldığını biliyorum)

Konuyu biraz daha araştırınca Toyota chr ve duster arasında kalıyoruz listedeki hiçbir araç alınmıyor neredeyse.