28197

Çalışkan
Acil cevap lütfen, iptal edeceğim yoksa. Bazıları kablolu diye iptal et diyor.

Screenshot_2025-10-28-15-42-47-962_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat olarak gayet güzel durumu mükemmel dediğine göre kutusu açılıp uzun süre kullanılmamış ve kozmetiği sağlam gelince bakın sesinde veya kozmetiğinde çok ağır sorun varsa iade edin yoksa kalsın.

Güzel fiyata almışsınız. İptal etmeyin bence.
Teşekkürler iptal etmeyeceğim.
Kablolu olması bu bütçede iyi aslında. İyi fiyat iptal etmeyin.
Tamamdır, kalsın o zaman. Biraz bakındımda bu bütçeye güzel kablolu kulaklıkta yok. Havit vs. var hep. Bir de ikinci el diye sorun çıkmaz değil mi?
Fiyat olarak gayet güzel durumu mükemmel dediğine göre kutusu açılıp uzun süre kullanılmamış ve kozmetiği sağlam gelince bakın sesinde veya kozmetiğinde çok ağır sorun varsa iade edin yoksa kalsın.
Tamamdır gelince denerim ona göre hareket ederiz.

Tamamdır, kalsın o zaman. Biraz bakındımda bu bütçeye güzel kablolu kulaklıkta yok. Havit vs. var hep. Bir de ikinci el diye sorun çıkmaz değil mi?
Garantisini veremem. Sorunsuzsa kozmetik olarak iyiyse cızırtı yoksa kablosunda sorun yoksa kalsın.

Acil cevap lütfen, iptal edeceğim yoksa. Bazıları kablolu diye iptal et diyor.

Eki Görüntüle 196695

Bence iptal etmeyın, fıyatına gore yeterlı. Konudan bagımsız olarak ben önceden uzun sure yani bir 2 yıl boyunca SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kullandım. Yaklaşık 1 ay once SteelSeries'in Arctis Nova Elite kulaklıgı çıktı. Türkiye'ye geldıgı anda İtopya'dan aldım, muhtemelen ilk sipariş eden bendım. Sorunsuz şekılde kullanıyorum. Tabii fıyatı biraz yuksek olabılır. Kulaklık kakkında sorularınız varsa sorabılırsınız.