Detaylar
Kim cevapladı?Güzel fiyata almışsınız. İptal etmeyin bence.
- Makaleler
- 1
Kablolu olması bu bütçede iyi aslında. İyi fiyat iptal etmeyin.
yunusalp99
Becerikli
Fiyat olarak gayet güzel durumu mükemmel dediğine göre kutusu açılıp uzun süre kullanılmamış ve kozmetiği sağlam gelince bakın sesinde veya kozmetiğinde çok ağır sorun varsa iade edin yoksa kalsın.
Teşekkürler iptal etmeyeceğim.
Tamamdır, kalsın o zaman. Biraz bakındımda bu bütçeye güzel kablolu kulaklıkta yok. Havit vs. var hep. Bir de ikinci el diye sorun çıkmaz değil mi?Kablolu olması bu bütçede iyi aslında. İyi fiyat iptal etmeyin.
Tamamdır gelince denerim ona göre hareket ederiz.Fiyat olarak gayet güzel durumu mükemmel dediğine göre kutusu açılıp uzun süre kullanılmamış ve kozmetiği sağlam gelince bakın sesinde veya kozmetiğinde çok ağır sorun varsa iade edin yoksa kalsın.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Garantisini veremem. Sorunsuzsa kozmetik olarak iyiyse cızırtı yoksa kablosunda sorun yoksa kalsın.Tamamdır, kalsın o zaman. Biraz bakındımda bu bütçeye güzel kablolu kulaklıkta yok. Havit vs. var hep. Bir de ikinci el diye sorun çıkmaz değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisini veremem. Sorunsuzsa kozmetik olarak iyiyse cızırtı yoksa kablosunda sorun yoksa kalsın.
İnşallah sorunsuz gelir.
Bence iptal etmeyın, fıyatına gore yeterlı. Konudan bagımsız olarak ben önceden uzun sure yani bir 2 yıl boyunca SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kullandım. Yaklaşık 1 ay once SteelSeries'in Arctis Nova Elite kulaklıgı çıktı. Türkiye'ye geldıgı anda İtopya'dan aldım, muhtemelen ilk sipariş eden bendım. Sorunsuz şekılde kullanıyorum. Tabii fıyatı biraz yuksek olabılır. Kulaklık kakkında sorularınız varsa sorabılırsınız.
Bedava.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-