Bütçe
1.700.000-2.300.000 TL

EfeA

Yetkin
Yer
İstanbul
Öncelikle herkese selam. Şu an kullandığımız araba 23 model Dacia Sandero Stepwey fakat daha iyi bir arabaya geçmek istiyoruz. Annem ile ben ortak kullanacağız ikimizinde ortak kriterleri şunlar:

-En az 2022-2023 model
-Piyasası ölü olmayan
-Geniş ve büyük olması

Onun dışında standart olarak fazla yakmayan, kroniği olmayan, parçası uçuk kaçık olmayan ve iç donanımları güzel bir araba arıyoruz. Ha bir de sunroof olursa fena olmaz ama şart değil.
Aklımızdaki modeller 2023 1.5 VTEC Honda CR-V ve 2023 Tiguan 1.5 TSİ.

Son düzenleme:
Öncelikle herkese selam. Şu an kullandığımız araba 23 model Dacia Sandero Stepwey fakat daha iyi bir arabaya geçmek istiyoruz. Annem ile ben ortak kullanacağız ikimizinde ortak kriterleri şunlar:

-En az 2022-2023 model
-Piyasası ölü olmayan
-Geniş ve büyük olması

Onun dışında standart olarak fazla yakmayan, kroniği olmayan, parçası uçuk kaçık olmayan ve iç donanımları güzel bir araba arıyoruz. Ha bir de sunroof olursa fena olmaz ama şart değil.
Aklımızdaki modeller 2023 1.5 VTEC Honda CR-V ve 2023 Tiguan 1.5 TCi.
Bende arıyordum, kararımı verdim, şu anda 0 HR-V 2380 civarına satılıyor. Değerlendirebilirsin.

Son düzenleme:
Reno Austral bakabilirsin dostum bu fiyata istediğin iç donanımı karşılayabilir ve parça sıkıntısıda yaşamazsın bakkalda bile var.

2 milyon civarında bütçeyle bakıyorsanız CR-V ve Tiguan mantıklı seçenekler ama ben listeye kesinlikle Corolla Cross Hybrid’i de eklerdim. Yakıt tüketimi çok düşük, Toyota hibrit sistemi yıllardır sorunsuzluğunu kanıtladı, ikinci eli de oldukça güçlü. Tiguan konfor ve malzeme kalitesinde biraz daha premium hissettirir ancak uzun vadeli sorunsuzluk ve işletme maliyeti tarafında Corolla Cross daha güvenli tercih gibi duruyor. Daha büyük bir araç isteniyorsa CR-V de üzmez ama benim önceliğim sorunsuzluk ve düşük masraf olsaydı Corolla Cross olurdu.

HR-V'ler sadece görünüşten ibaret geliyor bana 1.5 motor yokuşlarda bağırıyor,ses yalıtımı zayıf olduğu için içeriye yol sesi fazla alıyor, arkası dar gelmişti bana ve keşke cam tavan olsaydı ya da en azından küçük bir sunroof.

Bende arıyordum, kararımı verdim, şu anda 0 HR-V 2380 civarına satılıyor. Değerlendirebilirsin.
^^