Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 750.000
Samanlıkta iğne aramak. Moral bozmak istemem tabii. Her neyse, karavan çekmek için tork önemli olacak, bu noktada KM'si düşük ve motoru işlem görmemiş, temiz bir dizel ix35 arayabilirsiniz. Bütçeyi biraz arttırmanız lazım tabii.
shiedae3 52
Üstün
@pesimist34, hakikaten öyle yani. Ben Navara, Hilux falan bakıyorum hocam, ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bulaşmam. Bulaşana saygım var tabii, ama mazot ne paralara gelmiş, biz Navara diyoruz yani..@pesimist34, hakikaten öyle yani. Ben Navara, Hilux falan bakıyorum hocam ne düşünüyorsunuz?
shiedae3 52
Üstün
Ben bulaşmam. Bulaşana saygım var tabii ama mazot ne paralara gelmiş, biz navara diyoruz yani.
Al birini vur ötekini ucuza kaçsak mazotu bizi öldürür haklısın.
O zaman daha yüksek bütçeye göre önerin planlamayı ona göre yaparız 1.5m civarı önerin.
Neoxa 52
Uzman
Hocam motorları genel olarak sorunsuz olan Hilux, L200 gibi modeller daha mantıklı olur gibi. Eğer doğru düşünüyorsam bunlardan güçsüz olan araçları aldığınız zaman zaten arkasına yük de eklendeğinde ortalama yakıt tüketimi bunların seviyesine çıkacaktır.
Lotus
Yetkin
L200 Atmosferik dizel öneririm. Ölümsüz motoru var aracın. Biraz hantal kalıyor ama götürür her yere ve gerçek anlamda o motoru bozma gibi şansın yok, istediğin kadar zorla.