2.500.000 TL'ye en mantıklı araba TOGG T10X olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 65
  • Etiketler Etiketler
    araba togg
Bütçe
2.500.000 TL
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, Ford Courier deneyimlerimden sonra gerçekten araba beni çok yordu ama yine de güzel bir arabaydı. Şu an bunu satıp TOGG almayı düşünüyorum. İş yerimizin güneş paneliyle şarj derdim olmayacak, ücretsiz olacak. Ondan dolayı kafamı netleştirdim; elektrikli olması ve bagaj alanı büyük olmalı ki mal taşıması yapılacak ara sıra. Ondan dolayı T10F yerine T10X almayı düşünüyorum. Peki, sizce daha mantıklı alternatif var mı? Kesinlikle ama kesinlikle 2,5 milyon TL'yi geçmemeli.

TOGG'a verilen kredi teşvikleri vb. ile ülkede sıfır araba alınacaksa TOGG'dan iyi alternatif olduğunu düşünmüyorum.
Hocam az önce şunu gördüm, 1-2 sene önce abim bundan alacaktı, hatta araca bindik falan ama sonradan nasip olmadı. Bana kısmetmiş. Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında? Ek olarak bu markanın adını sadece ısı pompası olayıyla biliyorum ama elektrikli araçlarda bu tarz sıkıntılar olmaz herhalde.

TOGG'dan çok daha dolu falan ama marka 3-5 güne kaçacak gibi güven seviyesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…