Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500-3.000 TL
majestic
Gelişen
P5 8K.
Ethem Efe
Üstün
FPS oyunları oynuyor musunuz? Eğer çok sık oynamıyorsanız bir anlamı olacağını sanmıyorum. Kapasitif stick var ancak hall effect olması da yeterli olacaktır. PXN modelinde şarj istasyonu yok, Supernova modelinde var. Supernova'da manyetik olarak değiştirilebilen ön kapaklar (faceplate) mevcut. Aynı zamanda ABXY tuşlarının yerlerini de değiştirebiliyorsunuz.Peki son olarak Gamesir Super Nova mı yoksa PXN P5 8K mı?
8K Hz bir artı olarak yine saymazdım ben sadece bilgisiz kişiler bir artı sayar bana göre bir fark hissemediğin bir şey için sarj ömründen kısaltmaya gerek duymazdım.Farkındayım. Ancak herhangi bir GameSir modeli alsa da drift sorunu yaşamaz zaten. Ne tür oyunlar oynadığı önemli, kapasitif stick ve 8K diye alıp hikaye oyunları oynayacaksa bir anlamı yok o kadar.
Egel
Çalışkan
Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum.FPS oyunları oynuyor musunuz? Eğer çok sık oynamıyorsanız bir anlamı olacağını sanmıyorum. Kapasitif stick var ancak hall effect olması da yeterli olacaktır. PXN modelinde şarj istasyonu yok, Supernova modelinde var. Supernova'da manyetik olarak değiştirilebilen ön kapaklar (faceplate) mevcut. Aynı zamanda ABXY tuşlarının yerlerini de değiştirebiliyorsunuz.
Ethem Efe
Üstün
Super Nova daha mantıklı olur diye düşünüyorum. 8K işlemci yükünü yükseltir, yazılım üzerinden azaltabilirsiniz ancak o zaman bir anlamı kalmıyor. Şarj istasyonu güzel bir artı olacaktır.
Stick için PXN onun harici supernova derim ben.
majestic
Gelişen
Pembe modelini almayacaksanız 500TL daha ödemeniz gerekiyor Super Nova için, teknik olarak da P5 daha iyi, tek eksiği şarj istasyonu yok.
Ethem Efe
Üstün
@TANTUNICIK 8K FPS oyunlarında kendini fark ettiriyor. Hem de oldukça fark ettiriyor. Ancak hem şarj ömrünü kısaltıyor hem de işlemciye yük bindiriyor dediğim gibi.
Egel
Çalışkan
Bu 8K kapatılabiliyor mu?@TANTUNICIK 8K FPS oyunlarında kendini fark ettiriyor. Hem de oldukça fark ettiriyor. Ancak hem şarj ömrünü kısaltıyor hem de işlemciye yük bindiriyor dediğim gibi.