Bütçe
2.500-3.000 TL
Peki son olarak Gamesir Super Nova mı yoksa PXN P5 8K mı?
FPS oyunları oynuyor musunuz? Eğer çok sık oynamıyorsanız bir anlamı olacağını sanmıyorum. Kapasitif stick var ancak hall effect olması da yeterli olacaktır. PXN modelinde şarj istasyonu yok, Supernova modelinde var. Supernova'da manyetik olarak değiştirilebilen ön kapaklar (faceplate) mevcut. Aynı zamanda ABXY tuşlarının yerlerini de değiştirebiliyorsunuz.

Farkındayım. Ancak herhangi bir GameSir modeli alsa da drift sorunu yaşamaz zaten. Ne tür oyunlar oynadığı önemli, kapasitif stick ve 8K diye alıp hikaye oyunları oynayacaksa bir anlamı yok o kadar.
8K Hz bir artı olarak yine saymazdım ben sadece bilgisiz kişiler bir artı sayar bana göre bir fark hissemediğin bir şey için sarj ömründen kısaltmaya gerek duymazdım.

FPS oyunları oynuyor musunuz? Eğer çok sık oynamıyorsanız bir anlamı olacağını sanmıyorum. Kapasitif stick var ancak hall effect olması da yeterli olacaktır. PXN modelinde şarj istasyonu yok, Supernova modelinde var. Supernova'da manyetik olarak değiştirilebilen ön kapaklar (faceplate) mevcut. Aynı zamanda ABXY tuşlarının yerlerini de değiştirebiliyorsunuz.
Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum.