Daha önce çok fazla ses sistemli aracım oldu. En güzel kurduğum sistemlerimden biri Tweeter'lar ve amfi hariç Harman'ın Infinity hoparlör setiydi inanılmaz tatlı çalıyordu. 2 takım 16 1 takım 85 oval vardı. Ama teybim kötüydü Çin malı double ekran koymuştum. Bir diğer ve aşık olduğum ses sistemimi de 2006 model Honda EP3 Type R aracıma kurmuştum kutu gibi olduğu için güzel de atmosfer yaratıyordu içeride. Teyp olarak kenwood kullandık şu an o teyp piyasada yok ama yeni serileri var aynı kalitede. Amfi, subwoofer, tweeter ve midrange hoparlörlerin hepsini edison Pro 8 serisini dizdik. 1 adet 5 kanal amfi 1 adet mono amfi koymuştum 3 takım 16'lık 3 takım 20'lik midrange 2 takım dom tweeter ve 16 cm şaka makinesı subwoofer koymuştum. İnanılmaz bir şey olmuştu. Yaş ilerledikçe soğuyorsun bu işlerden. Şimdi 79 model merso Windows 123 aracımda telefondan şarkı açıp dinliyorum
Ses sistemi işlerine hevesin var gibi güzel ve kaliteli bir ses istiyorsan 6-7 k civarındaki sistemlere sakın ha sakın girme. Dandik sigorta takar arabanı yakarlar. Durumun varsa kaliteli ve iyi markalara yönel. Cadence gibi, vibe gibi. Birisi sana reis önerirse hemen uzaklaş yanından. Alpin markasının güzel cihazları var. Infinity iyidir Edison'un Pro serileri iyidir şu an satışı var mı bilmiyorum ama onlara bak derim. Ama bütçem çıkmaz diyorsan al ikitane şıkıdım Pioneer 16'lık Hepsiburada'da 1K civarında devam et. Eğer para vereceksen ses sistemine o şarkıcı şarkıyı arabanın içinde sağ koltukta söyleyecek sana. Ötesi boş beleş hocam kulak sağlığına zararlı yani.