2.500 TL bütçede mikrofon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pEmirq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 273
  • Etiketler Etiketler
    mikrofon
Bütçe
2.000-2.500 TL
Doğru diyorsunuz hocam, bir şey diyemem.

Doğru diyorsunuz hocam, bir şey diyemem.

Zamanında AliExpress veya Temu'da çok ucuza sattılar; 1.000 lira gibi bir şeydi herhalde. 1.000 liraya o mikrofon bedava, gerçekten ses kalitesi falan güzel fakat çok ses alıyor. Bu yüzden ses kalitesinin önemi de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
5300'e am8prot öneririm bundle içinde boom arm da var. Şahsen bu bütçeye çıkılmıyorsa almamak daha hayırlı diye düşünüyorum. Audio interfacein olmadığını varsayarak yazıyorum

5300'e AM8prot öneririm bundle içinde boom ARM da var. Şahsen bu bütçeye çıkılmıyorsa almamak daha hayırlı diye düşünüyorum. Audio interfacein olmadığını varsayarak yazıyorum.

Neden hocam Fifine Ampligame A6T alınmaz mı?

Hocam, Ampligame AM8PROT da çok pahalı ya, çıkamam o kadar düz Ampligame AM8T bile alamam. Başka öneriniz var mı?
FIFINE Stüdyo Kayıt/Bilgisayar Akışı için USB-Podcast-Kondenser-Mikrofon, YouTube Müzik Vokal Oluşturma için Masaüstü-Metal-Mic, Monitör-Mix Ses Kontrolü, Düşük Kesim Anahtarı (PROFILE3) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye Depo ürünü ama condenser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…