Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-2.500 TL
Doğru diyorsunuz hocam, bir şey diyemem.O paraya değmez yazılım yok birşey yok üstüne 500 ekleyip Maono çok daha mantıklı. Zamanında aldım sattım Condenser mikrofon olduğu için etrafı çok ses alıyor, yazılımlar ile ayar yapmayı denedim bağırmam gerekiyordu veya en ufak sesi alacaktı. Kulaklığımdan çıkan sesi alıyordu o derece, Discord'da ses sekiyordu.
Zamanında AliExpress veya Temu'da çok ucuza sattılar 1000 lira gibi birşeydi heralde 1000 liraya o mikrofon bedava gerçekten ses kalitesi falan güzel fakat çok ses alıyor bu yüzden ses kalitesinin önemide yok.
pEmirq
Uzman
Hocam, rahatsız ediyorsam kusura bakmayın. Klavyeyi almaktan vazgeçtim; lakin 3500 TL'ye alacağım mikrofonu öneriniz var mı?
pEmirq
Uzman
5300'e AM8prot öneririm bundle içinde boom ARM da var. Şahsen bu bütçeye çıkılmıyorsa almamak daha hayırlı diye düşünüyorum. Audio interfacein olmadığını varsayarak yazıyorum.
Neden hocam Fifine Ampligame A6T alınmaz mı?
Condenser tercih edilmez bence
pEmirq
Uzman
Hocam, Ampligame AM8PROT da çok pahalı ya, çıkamam o kadar düz Ampligame AM8T bile alamam. Başka öneriniz var mı?
FIFINE Stüdyo Kayıt/Bilgisayar Akışı için USB-Podcast-Kondenser-Mikrofon, YouTube Müzik Vokal Oluşturma için Masaüstü-Metal-Mic, Monitör-Mix Ses Kontrolü, Düşük Kesim Anahtarı (PROFILE3) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye Depo ürünü ama condenserHocam, Ampligame AM8PROT da çok pahalı ya, çıkamam o kadar düz Ampligame AM8T bile alamam. Başka öneriniz var mı?