2.400 TL'ye mis gibi hiçbir ek masraf çıkarmayan Scyrox V6'yı alma imkanı varken neden ek pil masrafı çıkaran Viper V3 Hyperspeed'e 2.400 TL versin ki peki? Zaten parasının çoğunu markaya vermiş olacak.@Endless Kaan, gayet olacak iş. Kafadan 1000 TL pil masrafı çıkardın, o olacak iş değil asıl. XBOX gamepadi de pilli ve ben gayet memnun şekilde aylardır kullanıyorum. Sana kişisel tercih diyorum, bunu idrak etmesi senin için bu denli zorsa tartışmamızın da anlamı yok.
Çalıştığım ofiste her çekmeceden pil çıkıyor, evime alıyorum 6'lı pil, çekmeceme atıyorum. Pil bittiğinde tak diye değiştiriyorum, 10 saniyede şarj ful. Benim için büyük rahatlık. İş için laptop, oyun için kasa kullanan biri olarak şarj olmasını beklemek duruma göre can sıkıcı oluyor.
Sensör pozisyonu için sana bir kaç yorum atayım:
"Just got mine today and I love it more than I expected. Rock solid build quality, and the gen 2 mechanical switches feel incredibly nice and consistent on my copy. I thought I would dislike the shape and sensor placement, but it was just fine for me."
"I've been trying different grips and figertip grip seems the way to go and a forward sensor feels more accurate to the movemento of my fingers."
"Idk I like a forward sensor"
Viper V3 Hyperspeed alırsa hem Hz daha düşük olacak, hem ek pil masrafı olacak, hem de daha ağır olacak.
Scyrox 40 gram iken Viper V3 Hyperspeed 82 gram. Ağırlık öznel ama daha hafifi varken ağır mouseları çoğu kişi tercih etmez.
"oyun için kasa kullanan biri olarak şarj olmasını beklemek duruma göre can sıkıcı oluyor."
Bu durumda kablolu kullanılabiliyor, hem kablolu kullanırken bir yandan şarj oluyor. Dert değil.
Sensörün önde olması olayını bir kesim severken bir kesim de sevmiyor. Sevmeyen kesim daha fazla. Önemli olan herkesin sevmesi. Ortada olmasının kimseye bir zararı yok. Viper V3 Pro'da böyle bir mevzu yok, Hyperspeed'de var sadece.@Endless Kaan, gayet olacak iş. Kafadan 1000 TL pil masrafı çıkardın, o olacak iş değil asıl. XBOX gamepadi de pilli ve ben gayet memnun şekilde aylardır kullanıyorum. Sana kişisel tercih diyorum, bunu idrak etmesi senin için bu denli zorsa tartışmamızın da anlamı yok.
Çalıştığım ofiste her çekmeceden pil çıkıyor, evime alıyorum 6'lı pil, çekmeceme atıyorum. Pil bittiğinde tak diye değiştiriyorum, 10 saniyede şarj ful. Benim için büyük rahatlık. İş için laptop, oyun için kasa kullanan biri olarak şarj olmasını beklemek duruma göre can sıkıcı oluyor.
Ben de sensör konumunun hala rezalet olmadığını vurguluyorum. Bu da kişisel tercihe bağlı bir şey. Bilekten oynayan, fingertip/palm tutan kişiler için daha bile iyi olabiliyor.
Sensör pozisyonu için sana bir kaç yorum atayım:
"Just got mine today and I love it more than I expected. Rock solid build quality, and the gen 2 mechanical switches feel incredibly nice and consistent on my copy. I thought I would dislike the shape and sensor placement, but it was just fine for me."
"I've been trying different grips and figertip grip seems the way to go and a forward sensor feels more accurate to the movemento of my fingers."
"Idk I like a forward sensor"
Ekleme: Aşağıdaki inceleme sitesinden bir yazı daha buldum. Reklam diyebilirsin ancak yukarıdakiler tamamen YouTube yorumları.
"As if Razer’s 30K Optical Sensor isn’t enough speed for you right off the bat, Razer has positioned the sensor high on the mouse’s underside for even quicker control."
![]()
Razer Viper V3 HyperSpeed review: A fast, unpretentious esports mouse - Permus
Razer hits all the right notes with its latest affordable esports mouse. The Razer Viper V3 HyperSpeed is a standout performer in Razer’s lineup, being extremely well honed for esports,...permus.blog
Peki konu sahibinin kulaklığını, klavyesini nereden biliyoruz?Razer'ın ekosisteminden dolayı benim tercihim Razer olurdu. Kulaklık, klavye birleştir hepsini kontrol et aynı yerden.
Son düzenleme: