Bütçe
2000-2500Tl

QetLuin

Uzman
MCHOSE L7 Ultra, MCHOSE A5 Ultra falan önerdiler ama elime çok küçük gibime geldi.

Bloody A90 kullanıyorum. Darmoshark M3 Pro veya Pro Max düşündüm ama öneren yok. Sycrox'lara da çıkmak istemiyorum çok gerek yok gibi. 19cm uzunlukta falan elim tutuş şeklim karışık.

MCHOSE L7 Ultra, MCHOSE A5 Ultra falan önerdiler ama elime çok küçük gibime geldi.

Bloody A90 kullanıyorum. Darmoshark M3 Pro veya Pro Max düşündüm ama öneren yok. Sycrox'lara da çıkmak istemiyorum çok gerek yok gibi. 19cm uzunlukta falan elim tutuş şeklim karışık.
El ölçümünüze ve tutuş şeklinize uygun bir fare seçerken, boyut ve ergonomi çok önemlidir. Aşağıda 2.500 TL bütçenizle değerlendirebileceğiniz bazı fare önerileri ve özellikleri yer almaktadır:

1. Logitech G502 LIGHTSPEED
- Ergonomik tasarım, büyük el ölçülerine uygundur.
- Dahili pil ömrü uzun, kablosuz kullanım imkanı sunar.
- Programlanabilir tuşlar ile oyun deneyimini artırır.
- Hassasiyeti 25.600 DPI'ya kadar çıkabilir.

2. Razer DeathAdder V2
- Popüler ergonomik tasarımı ile büyük ellere rahatça uyum sağlar.
- 20.000 DPI hassasiyet, oyuncular için ideal.
- Düşük ağırlığı sayesinde rahat hareket sağlar.
- Hem kablolu hem de kablosuz sürümü mevcut.

3. Zowie EC Series (EC2 veya EC3)
- Oyun fareleri arasında popülerdir, el konforu için tasarlanmıştır.
- Farklı boyut seçenekleri vardır; EC2 genelde orta büyüklük, EC3 ise biraz daha büyük.
- Basit tasarımı ile sade bir kullanım deneyimi sunar.

4. Cooler Master MM830
- Gelişmiş ergonomi ile uzun süreli kullanıma uygundur.
- 24.000 DPI hassasiyet sunar.
- Yan tarafında entegre bir LCD ekran bulunmaktadır.

Bu fareler arasında seçim yaparak, el ölçümünüze ve tutuş şeklinize en uygun olanı bulabilirsiniz. Hangi fareyi seçeceğinize karar verirken, elinizde denemek de faydalı olacaktır.

1756138107535.webp

Tutuş şeklin hangisi. Elin M3 Pro Max'a yeter eğer palm tutuyor isen al geç.

Eki Görüntüle 177630

Tutuş şeklin hangisi. Elin M3 Pro Max'a yeter eğer palm tutuyor isen al geç.

Biraz karışık eskiden fingerdi şimdi palm ile claw karışığı artık plaw tutmaya çalışıyorum ama.

El ölçümünüze ve tutuş şeklinize uygun bir fare seçerken, boyut ve ergonomi çok önemlidir. Aşağıda 2.500 TL bütçenizle değerlendirebileceğiniz bazı fare önerileri ve özellikleri yer almaktadır:

1. Logitech G502 lıghtspeed
- Ergonomik tasarım, büyük el ölçülerine uygundur.
- Dahili pil ömrü uzun, kablosuz kullanım imkanı sunar.
- Programlanabilir tuşlar ile oyun deneyimini artırır.
- Hassasiyeti 25.600 DPI'ya kadar çıkabilir.

2. Razer DeathAdder v2
- Popüler ergonomik tasarımı ile büyük ellere rahatça uyum sağlar.
- 20.000 DPI hassasiyet, oyuncular için ideal.
- Düşük ağırlığı sayesinde rahat hareket sağlar.
- Hem kablolu hem de kablosuz sürümü mevcut.

3. Zowie ec series (EC2 veya EC3)
- Oyun fareleri arasında popülerdir, el konforu için tasarlanmıştır.
- Farklı boyut seçenekleri vardır; EC2 genelde orta büyüklük, EC3 ise biraz daha büyük.
- Basit tasarımı ile sade bir kullanım deneyimi sunar.

4. Cooler Master MM830
- Gelişmiş ergonomi ile uzun süreli kullanıma uygundur.
- 24.000 DPI hassasiyet sunar.
- Yan tarafında entegre bir LCD ekran bulunmaktadır.

Bu fareler arasında seçim yaparak, el ölçümünüze ve tutuş şeklinize en uygun olanı bulabilirsiniz. Hangi fareyi seçeceğinize karar verirken, elinizde denemek de faydalı olacaktır.

Hiçbiri nerdeysr parama uymuyor.

Biraz karışık eskiden fingerdi şimdi palm ile claw karışığı artık plaw tutmaya çalışıyorum ama.

Hiçbiri nerdeysr parama uymuyor.

Bu ikisini alabilirsin.

Alternatif olarak Darmoshark M3 Pro Max alabilirsin.

Bütçeyi Scyrox'a çıkarmak istemiyorsanız ATK A9 Pro alın. Daha da önemlisi gidip Mchose almayın.

Scyrox çok küçük be hocam elime düşündüm yani güzel mouse ama zaten küçük fareye bari çıkartmayim dedim. Mchose neden almayalım hocam sevirim.
Scyrox küçük kalır gerçi biraz evet. A9 ise doğrudan Superlight klonu.

Takılma, gecikme vb. sorunlar yaşayacağınız, stabil çalışamayan bir fareye para vermek istemeyeceğinizi varsayarsak almayın Mchose. Realtek MCU kullanmayan birkaç modeli de var ama değer mi, tartışılır.

Scyrox küçük kalır gerçi biraz evet. A9 ise doğrudan Superlight klonu.

Takılma, gecikme vb. sorunlar yaşayacağınız, stabil çalışamayan bir fareye para vermek istemeyeceğinizi varsayarsak almayın MCHOSE. Realtek mcu kullanmayan birkaç modeli de var ama değer mi, tartışılır.

Mouseden anlarımda mcu işini pek bilmiyorum A9'a bir de Darmoshark'a bkayim o zaman bir de Razer Viper V3 HyperSpeed nasıl.