Bütçe
2.500 TL

aaberatmis

Çalışkan
Aklımda ki ilk mouse MCHOSE A5 V2 Ultra. Bütçeme uyuyor. Özelliklerine pek hakim değilim.
MCHOSE A5 V2 ULTRA
Ben çoğunlukla mimari uygulamalar kullanıyorum ve 7-8 saat sistem başından kalkmadığım oluyor. Haliyle oyun da oynuyorum. Şarjı uzun gidecek, ergonomik bir mouse önerisine açığım dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an rival 3 var bende. Tasarımını bilirsin düz bir mouse. Elim buna alıştı. Senin dediğin mouse biraz yana eğimli. Aslında çokta bozmaz gibi. SWAR kodu ne kadar indirim sağlar ki hocam? Çok teşekkürler.
Ergonomik mouse istemediniz mi hocam? ER21 Pro ergo olarak geçiyor.

Hocam şu an Rival 3 var bende. Tasarımını bilirsin düz bir mouse. Elim buna alıştı. Senin dediğin mouse biraz yana eğimli. Aslında çok da bozmaz gibi. Swar kodu ne kadar indirim sağlar ki hocam? Çok teşekkürler.

Rival 3 alıştıysan ve claw tutuyorsan, ki muhtemelen claw tutuyorsun. Rival 3 palm tutan görmedim. Rival 3 Çok dar kalıp bir mouse ve ince kasa. Ayrıyeten Rawm da rahat edemezsin. Daha dar kasa bakman lazım VXE MAD R veya VXE R1 tarzı.

Ergonomik mouse istemediniz mi hocam? ER21 Pro ergo olarak geçiyor.
Hocam ufak bi hata etmişiz.
Rival 3 alıştıysan ve claw tutuyorsan, ki muhtemelen claw tutuyorsun. Rival 3 palm tutan görmedim. Rival 3 Çok dar kalıp bir mouse ve ince kasa. Ayrıyeten Rawm da rahat edemezsin. Daha dar kasa bakman lazım VXE MAD R veya VXE R1 tarzı.
Evet hocam claw alıştım onca yıl. Benim önderdiğim mouse'tan iyi midir Wraith'in söylediğiniz mouse'ları.