Bütçe
2.500 TL

Easley

Uzman
Selam,

Bir adet fare arıyorum. Şu an kullandığım fare; optik sensör, TrueMove3, 100–12000 CPI aralığı, 350+ IPS, maksimum 50G hızlanma ve 1 ms polling rate değerlerine sahip ve 88 gram ağırlığında. Buna yakın kalitede, kablosuz ve hafif olması şartıyla, yazılımı üzerinden makro ayarı yapabileceğim bir fare arıyorum. Öncelikli tercihim programını sevdiğim için SteelSeries, ancak malzeme kalitesi ve sensör gibi özellikleri daha iyi olan diğer markalara da bakabilirim. FPS oyunları oynuyorum ama aşırı rekabetçi değilim.

Aklımda iki model var. Biri tepe model, diğeri nispeten daha uygun fiyatlı bir model. İki fareyi de değerlendirirseniz sevinirim.

Aklımdaki fareler Darmoshark M3 Pro Max Wireless ama bu farenin programından şüpheliyim. Diğeri ise Havit Gamenote MS955WB PAW3311. Fareyi claw grip kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
500 TL daha çıkarsanız ES21 Pro alınır.

Aklımdaki fareler Darmoshark M3 Pro Max Wireless ama bu farenin programından şüpheliyim. Diğeri ise Havit Gamenote MS955WB PAW3311. Fareyi claw grip kullanıyorum.

Darmoshark hiç kullanmadım yorum yapamayacağım. Havit ise yani. Gariban değilsem almam. Hele ki bu bütçelerde asla. Havit kulaklıkları veya birkaç klavyesi dışında alınabilecek bir marka değil bana kalırsa.

Son düzenleme:
500 TL daha çıkarsanız ES21 Pro alınır.

Darmoshark hiç kullanmadım yorum yapamayacağım. Havit ise yani. Gariban değilsem almam. Hele ki bu bütçelerde asla. Havit kulaklıkları veya birkaç klavyesi dışında alınabilecek bir marka değil bana kalırsa.
SteelSeries’de önerebileceğiniz bir model var mı? Söylediğiniz model, şu an kullandığım farenin özelliklerine kıyasla ne kadar hissedilir bir fark oluşturur? Aslında aklımda, almışken iyisini alıp yıllarca onunla devam etmek var; fakat emin olamıyorum. Düşük modellerle yüksek modeller arasında ne kadar fark olduğunu bilmiyorum. Yıllardır aynı fareyi kullanıyorum yavaş yavaş sorun çıkarmaya başladığı için değiştirmek zorunda kalıyorum.

SteelSeries'de önerebileceğiniz bir model var mı? Söylediğiniz model, şu an kullandığım farenin özelliklerine kıyasla ne kadar hissedilir bir fark oluşturur? Aslında aklımda, almışken iyisini alıp yıllarca onunla devam etmek var; fakat emin olamıyorum. Düşük modellerle yüksek modeller arasında ne kadar fark olduğunu bilmiyorum. Yıllardır aynı fareyi kullanıyorum yavaş yavaş sorun çıkarmaya başladığı için değiştirmek zorunda kalıyorum.

ES21 Pro 500 TL arttırırsanız alabileceğiniz en baba mouse. Sizin şu anki kullandığınız mouse hangisi bilmiyorum ama verdiğiniz küçük bilgilerden hesaplarsak evet fark olur. Tam modelini söylerseniz daha ayrıntılı bir sonuç çıkarabilirim.

ES21 Pro 500 TL arttırırsanız alabileceğiniz en baba mouse. Sizin şu anki kullandığınız mouse hangisi bilmiyorum ama verdiğiniz küçük bilgilerden hesaplarsak evet fark olur. Tam modelini söylerseniz daha ayrıntılı bir sonuç çıkarabilirim.
Şu an da kullandığım mause SteelSeries Rival 310.

ES21 Pro havada karada tokatlar. Şimdi baktım bu Rival 310 gereksiz pahalı ve eski bir modelmiş. Bütçeniz artarsa kesinlikle ES21 Pro.
Evet, bir hayli eski bir model. Aslında memnunum fakat yazılımsal mı, donanımsal mı emin olamadığım tarzda sıkıntılar çıkarmaya başladı. Yeni zamlar gelmeden değiştirmek lazım gibi duruyor artık.

Evet, bir hayli eski bir model. Aslında memnunum fakat yazılımsal mı, donanımsal mı emin olamadığım tarzda sıkıntılar çıkarmaya başladı. Yeni zamlar gelmeden değiştirmek lazım gibi duruyor artık.

Katılıyorum. Donanım her zaman yazılımdan önce gelir bana kalırsa. Yoksa eski bir model kullanın dünyanın en iyi yazılımını bile yapsalar ne fark eder?

Razer DeathAdder V3 kullanıyorum, ilk zamanlar zorlandım malum hafif bir mouse. Fakat rekabetçi ağırlıklı oynadığım halde alışmam uzun sürmedi. 2000 TL'ye Amazon'da satılıyor. Düşünebilirsiniz. (Palm/Claw grip arası bir tutuşum var.)

Razer DeathAdder V3 kullanıyorum, ilk zamanlar zorlandım malum hafif bir mouse. Fakat rekabetçi ağırlıklı oynadığım halde alışmam uzun sürmedi. 2000 TL'ye Amazon'da satılıyor. Düşünebilirsiniz. (Palm/Claw grip arası bir tutuşum var.)
Rawm ES21 Pro aklıma yattı gibi. Daha önce hiç bilinen markaların fareleri dışında fare kullanmadım, o yüzden kafam biraz karışık.