5707

Başarılı
Makaleler
4
Diğer derslere matematiğe nazaran daha çok bakmama rağmen AYT matematiği hep erteledim.
TYT Türkçe netim 32 civarı. Sosyalde sıkıntım yok coğrafyada bazı konulara bakmam lazım ancak pek vaktimi almaz. Fende de 5 net civarı yapıyorum yeter bana. Banko çıkan soru tiplerine de bakarım sonra. AYT edebiyatım 15 net civarında oynuyor bunu rüştü kampıyla arttırım. AYT matematikte hangi konulara bakarak 11 net yaparım?

Sadece çalış. Zaten her konu zincir gibi. Herhangi bşrisini bilmeden diğerlerini asla yapamayacaksın. Özellikle ilk konular.

O da var da bazı konuları daha önce çalışın vs diyen de gormüştüm. Sırayla mı gideyim? G ratias tibi ago, scipio africane, qui RAM publicam servavisti (Gemini ile çevirdim teşekkür ederim devleti kurtaran scipio

2024 yks de sınava girdim. Doğru yaptığım bütün sorular limit türev integraldi kısaca bunlara bakmamayı düşünüyosan kesinlikle bu hataya düşme. Ayt de konular tren gibi fonksiyon biliyosan zaten çoğu konuyu yaparsın kısaca baştan başlayıp ilerlemen gerekiyor. Konuları atlarsan bi sonraki konuyu anlayamayabilirsin (karmaşık sayılar hariç) karmaşık sayılarda soru içine serpiştirildiği için AYT'de hiçbir konuyu atlama şansın yok. Kısaca baştan başlayıp bir an önce kendini geliştir.

2024 YKS de sınava girdim. Doğru yaptığım bütün sorular limit türev integraldi kısaca bunlara bakmamayı düşünüyosan kesinlikle bu hataya düşme. AYT de konular tren gibi fonksiyon biliyorsan zaten çoğu konuyu yaparsın kısaca baştan başlayıp ilerlemen gerekiyor. Konuları atlarsan bir sonraki konuyu anlayamayabilirsin (karmaşık sayılar hariç) karmaşık sayılarda soru içine serpiştirildiği için AYT'de hiçbir konuyu atlama şansın yok. Kısaca baştan başlayıp bir an önce kendini geliştir.

Trigonometriden mi başlamalıyım peki? Mert hocanın programında trigonometriden alınıyor konular. Programı sürprizbozana aldım.
1744491557140.webp

Bu arada bu program ile gitmeyeceğim kendi 345 kaynaklarımla gideceğim. Mert Hoca nasıldır?

Trigonometriden mi başlamalıyım peki? Mert hocanın programında trigonometriden alınıyor konular. Programı sürprizbozana aldım.

Bu arada bu program ile gitmeyeceğim kendi 345 kaynaklarımla gideceğim. Mert hoca nasıldır?

Birçok kişi Eyüp b tavsiye ediyor ama diksiyon açısından yetersiz olduğunu düşünüyorum. Kelimeleri anlaşılır değil o yüzden halihazırda planı 2 aylık planı var olan mert hoca ile devam etmek en iyisi gözüküyor. Sana tavsiyem bu süreçte hoca ile ilgili yorumları ve yetişmez diyenleri takmaman bence üstüne düşersen rahat yetiştirirsin.

Birçok kişi Eyüp b tavsiye ediyor ama diksiyon açısından yetersiz olduğunu düşünüyorum. Kelimeleri anlaşılır değil o yüzden halihazırda planı 2 aylık planı var olan mert hoca ile devam etmek en iyisi gözüküyor. Sana tavsiyem bu süreçte hoca ile ilgili yorumları ve yetişmez diyenleri takmaman bence üstüne düşersen rahat yetiştirirsin.

Eyüp b anlatımı bana kötü gelmiyor ama birçok kişinin Eyüp b anlatımını beğenmediğini duydum. Kampta anlatımı üzerinden yaptığı sorular nasıl? @SF26 rehberinde vardı ama tekrar sormak isterim.

Bu arada bu program ile gitmeyeceğim kendi 345 kaynaklarımla gideceğim. Mert hoca nasıldır?

Test kitabı açısından diyorsan 2024'te vayniteam nagihan hoca çözüyordu. Ben kitabı almıştım bazı soruları güzel olsa da soru çözümü kötüydü. Bu sene mert hoca çözüyor kitap denenebilir ama 345 varken kaynak kısmına takılma. Kaynak olarak 345 çok iyi bir yayın.

Eyüp b anlatımı bana kötü gelmiyor ama birçok kişinin Eyüp b anlatımını beğenmediğini duydum. Kampta anlatımı üzerinden yaptığı sorular nasıl? @SF26 rehberinde vardı ama tekrar sormak isterim.
AYT'de Eyüp B. gitmiyorsa Soner Akıncı'ya bakın.

Test kitabı açısından diyorsan 2024'te vayniteam nagihan hoca çözüyordu. Ben kitabı almıştım bazı soruları güzel olsa da soru çözümü kötüydü. Bu sene mert hoca çözüyor kitap denenebilir ama 345 varken kaynak kısmına takılma. Kaynak olarak 345 çok iyi bir yayın.
Nagihan hocamın tekli soru çözümü güzel de 2024 basımda rezaletti ya.

Bende 345'in ödevlendirmeli konu anlatımı var matematikte iyi sözel kısımda kötü bu yüzden sözelde rüştü hoca ile gideceğim. 345 konu anlatımında da yererli pratik yapılmıyor gibi gelmişti bu yüzden konu anlatım kampına ihtiyaç duydum.

AYT'de Eyüp b. Gitmiyorsa soner akıncı'ya bakın.

Nagihan hocamın tekli soru çözümü güzel de 2024 basımda rezaletti ya.

Eyüp b bence güzel anlatıyor böyleyken Eyüp b ile gitmem daha iyi.