2 ayda AYT matematikte hangi konulara çalışılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 370
  • Etiketler Etiketler
    ayt nasıl

Anlatımı beğenip beğenmemek biraz daha öznel. Güzel sorular çözüyor ancak dediğim gibi kanalı hem çok karışıktı hem de çok soru vardı. Anlatımını da beğenmediğim için tercih etmemiştim yani yorum yapma yetkisine çok sahip olmadığımı söyleyebilirim. Ama hangisinden rahat edeceksen ondan ilerlemelisin.

Limit Türev İntegral'i anlamak için sağlam bir fonksiyon altyapısı gerekiyor, ben zannetmiyorum 2 buçuk ayda hepsinin biteceğini.

Limit Türev İntegral'i anlamak için sağlam bir fonksiyon altyapısı gerekiyor, ben zannetmiyorum 2 buçuk ayda hepsinin biteceğini.
11 net çıkarsam yeter tüm konuları yapmam da pek dert değil.

AYT'de Eyüp b. Gitmiyorsa soner akıncı'ya bakın.

Nagihan hocamın tekli soru çözümü güzel de 2024 basımda rezaletti ya.

Ağzını falan şaplatıyordu bunalıma girmiştim. Tekli soru çözümleri gerçekten güzeldi ama mert hocanın test kitabında gerçekten kalitesiz bir iş çıkarttığını düşünüyorum yoksa çok iyi bir hoca.

Limit türev Integral'i anlamak için sağlam bir fonksiyon altyapısı gerekiyor, ben zannetmiyorum 2 buçuk ayda hepsinin biteceğini.

Amaç kalan zamanda en iyisini yapmak 2 3 ay ile 4 5 ay çalışanı karşılaştırmamak lazım ama gene de 2 3 ay ile güzel yerlere gelinebilir.

2. der denk, polinom , mutlak gibi konulardan başla. Eyüpb oynatma listesi iyidir.

2. der denk, polinom, mutlak gibi konulardan başla. Eyüpb oynatma listesi iyidir.

345'in uygulamasında aynı konular farklı hocalar tarafından anlatılıyor Bıyıklı Mat, Rehber Mat, Nagihan hoca Eyüp B vs vs. ben de Eyüp B ile gidiyorum şu an.

Sağlam fonksiyon ve ilk 12 konu biliyorsan hepsi biter.
Ayt fonksiyon - polinom 1 hafta
Denklem - eşitsizlik 1 hafta
Logaritma diziler 1 hafta
Parabol limit 1 hafta
Trigo 2 hafta
Türev 2 hafta
İntegral 1 hafta
Bunun gibi bir program yapabilirsin. Ancak PKOB küme falan yetişmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…