Rifle

Uzman
Arkadaşlar, GarajOnline’dan alınmış. Aradım onları da, ücret iadesi olursa alan kişinin kartına yansır dediler ama değişim olursa İstanbul şubeden gelip alabilirsiniz dediler.

Şimdi mantıklı düşündüğüm zaman, Sahibinden Param Güvende ile aldım, pazartesi elime geçiyor. INNO3D X3 4070 Super ekran kartını 21.000 TL’ye aldım. Diyelim 3 gün sonra bozuldu. 2 gün test etme hakkım var parayı onaylamam için. 2 gün test etsem, bozulmadı diyelim. Ancak 3. gün bozulursa sıkıntıya giriyorum yani. Hadi göndersem garantiye, onlara da ulaşamam. Fatura başka birinin adına, nasıl inandıracağım? Ne düşünüyorsunuz, geldiğinde direkt geri mi göndersem? Ocak 2025 tarihinde alınmış kart, kredi kartı borcu olduğu için arkadaşımdan dolayı satılıyor. Temiz kart yani ama bilmiyorum. Ne düşünürsünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden üzerinden aldığının dekonturunu gösterebilirsin, yine de arayıp bir sor adamları.

Sahibinden üzerinden aldığının dekonturunu gösterebilirsin, yine de arayıp bir sor adamları.

O da doğru gerçi hocam, bilmiyorum ya bakalım gelsin test yaparım ufacık bir hata da iade başlatırım 2 gün zamanım var zaten. Ama sanmıyorum ya bir şey olacağını sapa sağlam kart yani 4 aylık.

Böyle düşünüyorsanız hiç 2. ele bulaşmayın. İnsanın korktuğu şey başına gelir miş.

Garantisiz olsa anlarım dediğinizi de ama başka kart yok 5060 Ti alsam 8 GB 20K'ya konu açsam foruma linç manyağı yerim :D 21.000'e aldım işte kartı bakın böyle yazıyor:

1745056400175.webp

Wp üzerinden ses kaydı mı istesem acaba ondan ismini ve soy ismini söyleyip nereden hangi tarihte aldığını söyleyip, benim ismimi ve soy ismimi söyleyip bana faturalı kutusu ile birlikte sattığını söylese? Kargoladığı zaman zaten video çekmişti o videolar da var. Kargonun üstün de benim isim ve soy ismim yazıyor.

2 günde bozulmayan kart 3. gün bir anda bozulmaz. Ücret iadesi ise otomatik hesaba yansımaz ilk sizin onayınız alınır en kötü ürünü geri istiyorum dersiniz.

Ürünü ben aldım ya. Biliyorum ücret iadesi direk yansımadığını hocam, iade başlatırım en kötü 2gün de bir skıntı olursa.

@Recep Baltaş abi selam bu konu hakkında bilgin var mıdır? 20 bin lira verdim az bir para da değil, sence bir sıkıntı olur mu? Beni ne yapmam hakkında bilgilendirirsen sevinirim.

Kartın faturası varsa garantiye girer. Faturanın başkası adına olması sorun teşkil etmemeli.

Test için de Black myth Wukong benchmark öneririm.

Amazon'la konuştuğum da, sipariş verilen hesaptan anca gerçekleştirilebilirmiş garanti işlemleri, kartı aldığım satıcıya sorduğum da hesabı veremeyeceğini bir sıkıntı olursa numarasından ulaşacağımı söyledi. İade yapacağım riske girmeye değmez 2.el alan arkadaşlarda bilgilensin bu konudan hocam.