cemkaraca

Yetkin
Alırken ne yapmalıyım? Neye dikkat etmeliyim? Nasıl kontrol etmeliyim? İlk kez iPhone cihaz kullanacağım.

iCloud falan çıkışı nasıl yapacağım? Bypass dolandırılma işlerine karşı ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Çok kritik bir nokta, satan kişinin telefonu senin yanında sıfırlamasını iste. Sıfırlarken iCloud kilidini kaldıracak ve gözünle göreceksin. Bu çok önemli.

Garantisini kontrol et, bitmiş mi?

Pil sağlığına bak. %85 altı ise kısa sürede %80’in altına düşecek ve değişim gerektirecek demektir.

Face ID, Touch ID artık hangi modeli alacaksan çalıştığından emin ol. Mutlaka test et.

Alırken ne yapmalıyım? Neye dikkat etmeliyim? Nasıl kontrol etmeliyim? İlk kez iPhone cihaz kullanacağım.

iCloud falan çıkışı nasıl yapacağım? Bypass dolandırılma işlerine karşı ne yapmalıyım?

Cihazı sıfırlayın. IMEI'yi kontrol edin. Seri no yu kontrol edin. Cihazın parçaları orijinal mi diye test yapın. Kameraya, cihazın görünüşüne vs bakın. Adamdan fatura isteyin, yoksa satın aldığını kanıtlasın.

Bulunduğunuz şehirde varsa eğer FPPRO teknik servisine ekspertiz yaptırın.

Çok kritik bir nokta, satan kişinin telefonu senin yanında sıfırlamasını iste. Sıfırlarken iCloud kilidini kaldıracak ve gözünle göreceksin. Bu çok önemli
Bu konuda adamdan sıfırlamasını isteyeceğim, sıfırlamazsa almayacağım cihazı. Ama sıfırlarken ve sıfırladıktan sonra ne yapmalıyım? iCloud hesabını sildiğini nereden anlayabilirim?

Bulunduğunuz şehirde varsa eğer FPPRO teknik servisine ekspertiz yaptırın.

Olacağını sanmıyorum maalesef.

Sıfırladıktan sonra ayarlar kısmında iclouddan çıkış yaptıysa beni bul kapalı olmalı
Ve “Phone Doctor Plus” uygulamasını sıcağı sıcağına indirin ve tüm donanımsal testleri kendi yaparak sizi yönlendiriryor (bu uygulamayı kullanarak birçok insana 2. El iphone alırken gayet yeterli oldu)

Sıfırladıktan sonra ayarlar kısmında iclouddan çıkış yaptıysa beni bul kapalı olmalı
Ve “Phone Doctor Plus” uygulamasını sıcağı sıcağına indirin ve tüm donanımsal testleri kendi yaparak sizi yönlendiriryor (bu uygulamayı kullanarak birçok insana 2. El iphone alırken gayet yeterli oldu)
Beni bul nedir hocam? Ne işe yarıyor? iCloud'dan çıkış yapıldığında beni bul kapalı olarak mı geliyor?