Apple destek ile bir tanılama yapın. Ama tavsiyem 14 pro kesinlikle alınmaz çünkü yapay zeka yok güncelleme 3 yıla bitiyor. Bunun fiyatına S25 gibi telefonlar varken niye böyle bir tercih yapmışsınız hala emin değilim.
Bir de kamera için alıcakmışsınız sanırım IPhone’un kamerası için değil yazılımı için alınır. Kamera olarak Samsung ve Xiaomi rahat daha iyi.
Herkese selam. Alacağım telefona karar verdim: 14 Pro alacağım 2. el. Yaşadığım şehirde 3*4 telefoncuda mevcut. Pil seviyeleri 80 ve üstünde tüm modellerin fakat garantileri bitmiş. Alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir? İçinin açılıp ya da değiştiğini anlamanın bir yolu var mı? Ya da başka dikkat etmem gereken hususlar nedir? Teşekkür ederim herkese şimdiden.
Hocam 14 Pro 2022 çıkışlı bir cihaz. Birkaç yıla planlı eskitme yapılıp çöp olucak.Hocam bildiğim kadarıyla 14Pro ve 15 aynı işlemciyi kullanıyor üstelik olarak 14 Pro'nun kamerası ve üstelik olarak 120Hz gibi ekstraları var bu yüzden 14Pro'yu tercih ettim.
3utool kısmını telefoncudan rica etsem yanlış anlaşılma olmaz umarım sonuçta ucuza bir şey almıyorum telefonu da sıfırlayacağım aldığım yerde umarım bir sorunla karşılaşmam. Bu arada 3utoll da telefonu bağladıktan sonra bakmam gereken yer verification report kısmına girip sonuç kısmını hepsini normal olarak görmem lazım değil mi? Bir de ex-factory Value ile read Value kısmındaki kodların aynı olması lazım sanırım.
Bir de kamera için alıcakmışsınız sanırım IPhone’un kamerası için değil yazılımı için alınır. Kamera olarak Samsung ve Xiaomi rahat daha iyi.