Apple destek ile bir tanılama yapın. Ama tavsiyem 14 pro kesinlikle alınmaz çünkü yapay zeka yok güncelleme 3 yıla bitiyor. Bunun fiyatına S25 gibi telefonlar varken niye böyle bir tercih yapmışsınız hala emin değilim.
Herkese selam. Alacağım telefona karar verdim: 14 Pro alacağım 2. el. Yaşadığım şehirde 3*4 telefoncuda mevcut. Pil seviyeleri 80 ve üstünde tüm modellerin fakat garantileri bitmiş. Alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir? İçinin açılıp ya da değiştiğini anlamanın bir yolu var mı? Ya da başka dikkat etmem gereken hususlar nedir? Teşekkür ederim herkese şimdiden.

Hocam bildiğim kadarıyla 14Pro ve 15 aynı işlemciyi kullanıyor üstelik olarak 14 Pro'nun kamerası ve üstelik olarak 120Hz gibi ekstraları var bu yüzden 14Pro'yu tercih ettim.

3utool kısmını telefoncudan rica etsem yanlış anlaşılma olmaz umarım sonuçta ucuza bir şey almıyorum telefonu da sıfırlayacağım aldığım yerde umarım bir sorunla karşılaşmam. Bu arada 3utoll da telefonu bağladıktan sonra bakmam gereken yer verification report kısmına girip sonuç kısmını hepsini normal olarak görmem lazım değil mi? Bir de ex-factory Value ile read Value kısmındaki kodların aynı olması lazım sanırım.
Hocam 14 Pro 2022 çıkışlı bir cihaz. Birkaç yıla planlı eskitme yapılıp çöp olucak.

Bir de kamera için alıcakmışsınız sanırım IPhone’un kamerası için değil yazılımı için alınır. Kamera olarak Samsung ve Xiaomi rahat daha iyi.

Apple destek ile bir tanılama yapın. Ama tavsiyem 14 Pro kesinlikle alınmaz çünkü yapay zeka yok güncelleme 3 yıla bitiyor. Bunun fiyatına S25 gibi telefonlar varken niye böyle bir tercih yapmışsınız hala emin değilim.

Hocam 14 Pro 2022 çıkışlı bir cihaz. Birkaç yıla planlı eskitme yapılıp çöp olacak.

Hocam diğer konuma da yazmışsınız buradan cevap vereyim sosyal medyaya atılan fotoğraflarda ciddi farklar oluşabiliyormuş hatta birkaç arkadaş fotoğraf normal fakat videolarda cidden kötü performans var demişti Samsung'lar için iOS sırf güven verdiği için alıyorum bu konuda yoksa yapay zeka kısmı aşırı güzel Samsung'un ekran kalitesi de öyledir diye düşünüyorum tek güvenmediğim kısmı sosyal medyaya atılan fotoğraf.

Hocam diğer konuma da yazmışsınız buradan cevap vereyim sosyal medyaya atılan fotoğraflarda ciddi farklar oluşabiliyormuş hatta birkaç arkadaş fotoğraf normal fakat videolarda cidden kötü performans var demişti Samsung'lar için iOS sırf güven verdiği için alıyorum bu konuda yoksa yapay zeka kısmı aşırı güzel Samsung'un ekran kalitesi de öyledir diye düşünüyorum tek güvenmediğim kısmı sosyal medyaya atılan fotoğraf.
Sosyal medyada Meta ile anlaştılar hocam. Önceden evet çağ kadar fark vardı.

OneUI 7 IOS’un yanında gerçekten smooth. Gerçekten hayatım boyunca IOS’dan sonra bu kadar akıcı telefon gördüm.

Hocam diğer konuma da yazmışsınız buradan cevap vereyim sosyal medyaya atılan fotoğraflarda ciddi farklar oluşabiliyormuş hatta birkaç arkadaş fotoğraf normal fakat videolarda cidden kötü performans var demişti Samsung'lar için iOS sırf güven verdiği için alıyorum bu konuda yoksa yapay zeka kısmı aşırı güzel Samsung'un ekran kalitesi de öyledir diye düşünüyorum tek güvenmediğim kısmı sosyal medyaya atılan
Video kısmı iyi asıl Samsung’un hocam. A ve M’de öyle ama S serisinin kamerası rahat IPhone’den daha iyi.

Yani hocam şimdilik şöyle diyeyim Samsung yazılım konusunda çağ atladı OneUI 7 ile. Animasyonlar akıcı güvenlik de baya gelişti Good Lock ile telefonu her yerine kadar kişiselleştirebiliyorsunuz. Yani her konuda iyi. Bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Son düzenleme:
Sosyal medyada Meta ile anlaştılar hocam. Önceden evet çağ kadar fark vardı.

OneUI 7 IOS’un yanında gerçekten smooth. Gerçekten hayatım boyunca IOS’dan sonra bu kadar akıcı telefon gördüm.

Video kısmı iyi asıl Samsung’un hocam. A ve M’de öyle ama S serisinin kamerası rahat IPhone’den daha iyi.

Yani hocam şimdilik şöyle diyeyim Samsung yazılım konusunda çağ atladı OneUI 7 ile. Animasyonlar akıcı güvenlik de baya gelişti Good Lock ile telefonu her yerine kadar kişiselleştirebiliyorsunuz. Yani her konuda iyi. Bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Başta s24+ s25 ya da 14 pro arasında kalmıştım s24+'ta exynostan dolayı biraz soru işareti oluşturdu s25in işlemcisi güzel fakat ekran ve pilde s24+ üstün çok kararsız kaldıktan sonra bu ikisi arasında en iyisi bildiğim yoldan devam edeyim diyip iphone 14 proya karar vermiştim :D

Başta s24+ s25 ya da 14 pro arasında kalmıştım s24+'ta exynostan dolayı biraz soru işareti oluşturdu s25in işlemcisi güzel fakat ekran ve pilde s24+ üstün çok kararsız kaldıktan sonra bu ikisi arasında en iyisi bildiğim yoldan devam edeyim diyip iphone 14 proya karar vermiştim :D
Exynos düzelteli yıllar oldu. Ama yine de zaten tercihiniz S25 olması daha mantıklı olur. Hem zaten çoğu konuda daha iyi S25.

Hem işlemcisi falan 2 kat güçlü ve yapay zekası daha da iyi çalışıyor.

Açıkcası S24+ pil konusunda iyi ama büyük bir cihaz. S25 küçük ama S24+’a göre bir tek bataryası iyi değil. Onun dışında her şeyi iyi.

14 Pro 2022 cihazı. 16 Pro ile karşılaştırılsa doğru olur ama 14 Pro S25 ile karşılaştırılacak bile değil.

Exynos düzelteli yıllar oldu. Ama yine de zaten tercihiniz S25 olması daha mantıklı olur. Hem zaten çoğu konuda daha iyi s25.

Hem işlemcisi falan 2 kat güçlü ve yapay zekası daha da iyi çalışıyor.

Açıkçası S24+ pil konusunda iyi ama büyük bir cihaz. S25 küçük ama S24+'a göre bir tek bataryası iyi değil. Onun dışında her şeyi iyi.

14 Pro 2022 cihazı. 16 Pro ile karşılaştırılsa doğru olur ama 14 Pro S25 ile karşılaştırılacak bile değil.

Genelde telefonu fotoğraf çekmek için kullanıyorum ufak bir vlogum var gittiğim gezdiğim yerlerin fotoğrafını çekiyorum o yüzden fotoğraf kalitesi benim için ilk sırada ikinci olarak ise dizi film vs bunları telefondan izliyorum o yüzden ekran kalitesi 2. sırada onun haricinde telefonda başka hiçbir şey yapmıyorum Reels kaydırmak wp kullanmak dışında bu mantıkta bakarsak hangisi iyi olur.

Genelde telefonu fotoğraf çekmek için kullanıyorum ufak bir vlogum var gittiğim gezdiğim yerlerin fotoğrafını çekiyorum o yüzden fotoğraf kalitesi benim için ilk sırada ikinci olarak ise dizi film vs bunları telefondan izliyorum o yüzden ekran kalitesi 2. sırada onun haricinde telefonda başka hiçbir şey yapmıyorum Reels kaydırmak wp kullanmak dışında bu mantıkta bakarsak hangisi iyi olur.
Günlük telefonunuza kaç saat bakıyorsunuz?

S25 bence 7-8 saat gider aktif kullanılırsa diye düşünüyorum.

Video izleme süresi 30 saat diyor internette.

Ama o da vermez o kadar çünkü arkaplan falan derken. Ama sizi idare eder 10 saat falan gidiyormuş.

Günlük telefonunuza kaç saat bakıyorsunuz?

S25 bence 7-8 saat gider aktif kullanılırsa diye düşünüyorum.

Video izleme süresi 30 saat diyor internette.

Ama o da vermez o kadar çünkü arka plan falan derken. Ama sizi idare eder 10 saat falan gidiyormuş.

Çok değil 2-3 saattir ama uyumadan önce YouTube'dan falan video açıyorum video açık kalıyor ekran süresini arttıyor uyanasıya kadar devam ediyor çünkü :D