Sahibinden'de biraz pahalı, burası ucuz diye baktım.
Detaylar
Kim cevapladı?Adamda belli ki maddi durum yok o nasıl mesaj ya rabbim.Elinde kalacak gibi duruyor. Ben o paraya durum yerdim.
- Makaleler
- 23
Maddi durum yoksa para biriktirip saglam bir sey almali no name urun almaktansa. Mesajimda bir sorun gormuyorum. Milletin copunu alacagina hic almasin daha iyi.Adamda belli ki maddi durum yok o nasıl mesaj ya rabbim.
Hocam mesajınızda sorun var babında atmadım, kimseye laf atacak üsten görecek konumda değilim, öyle bilgilide değilim her şeyi geçtim bana yakışmaz estağfurullah. Üzüldüm linke biraz ama nostalji hislerimde kabardı.Maddi durum yoksa para biriktirip saglam bir sey almali no name urun almaktansa. Mesajimda bir sorun gormuyorum. Milletin copunu alacagina hic almasin daha iyi.
Çocukluğumun monitörlerinden koymuş fotoğrafa.

Şimdi attığınız mesaja gülsem mi gülmesem mi ? Onu düşünüyordum arada kaldım.
- Makaleler
- 23
Gul bence. Seni guldurduysem ne iyi.Hocam mesajınızda sorun var babında atmadım, kimseye laf atacak üsten görecek konumda değilim, öyle bilgilide değilim her şeyi geçtim bana yakışmaz estağfurullah. Üzüldüm linke biraz ama nostalji hislerimde kabardı.
Çocukluğumun monitörlerinden koymuş fotoğrafa.
Şimdi attığınız mesaja gülsem mi gülmesem mi ? Onu düşünüyordum arada kaldım.
Yazdıklarınızdan sonra bu cevap bana "Çalışıyor ama ilerde bilmem" gibisine geliyor.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-