Kargo dahil 8.000 TL'ye değer mi veya başka öneriniz var mı? Max 9K vereceğim.
  • i5 10400F.
  • B560M-A rro.
  • 16 GB 3200MHz.
  • 550W PSU.

Sıfır öneririm sana:

Bunlar giriş seviye ekran kartı. İkinci ellere o kadar para verip bozulup bozulmayacağı da belli değil. En azından 2 yıl garantin olur, bittikten sonra gidip satar orta veya üst düzey alırsın. Biraz daha biriktir al veya ikinci el al, şu an ben açıkçası karşıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yani bu kartlara 12K vermem. :D Ben kasamı aldığımda 8K ya almıştım zaten. Bilgisayara çok zaman ayıramadığım için ucuza kapatmaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 ay önce RX 6700 XT sattım 7.5'e.

Şu RAM ve parçalar zam gelme olayi olmadan önce ekran kartları bu kadar pahalı değildi önceden eklediğim RTX3060 7binden 9A çıkartmış adam.

Hocam yani bu kartlara 12K vermem. :D Ben kasamı aldığımda 8K ya almıştım zaten. Bilgisayara çok zaman ayıramadığım için ucuza kapatmaya çalışıyorum.

O zaman biraz bekleyin hemen almayın şu an piyasa uçuk bir derecede pahalı.

Şu RAM ve parçalar zam gelme olayi olmadan önce ekran kartları bu kadar pahalı değildi önceden eklediğim RTX3060 7binden 9A çıkartmış adam.

O zaman biraz bekleyin hemen almayın şu an piyasa uçuk bir derecede pahalı.

Marka ve seriye göre değişiyor genelde benim izlenimime göre ASUS, MSI, Gigabyte kartlar diğer markalara göre daha hızlı satılıyor. Ama şunu da unutmamak lazım mesela kartımız 4080 olsun TUF gaming ile Suprim X serisi bir kart aynı fiyat bandında olmaz bunları da unutmamak lazım.

Hocam normalde bulunur ama Param Güvende ile satmıyor insanlar normal olarak, o yüzden daha fazla vermek zorunda kalıyorum.

Evet komisyon sorunu bir de alıcı ürüne zarar verirse çoğu senaryoda alıcı haklı çıkıyor bundan dolayı vermek bende istemem.