Bir tane 2TB Samsung 990 Pro alacağım bu SSD'yi C ve D diksi diye bölebilir miyim? Bir diskte işletim sistemi diğer diskte oyunlar falan olacak. 1.5TB ve 500GB olarak bölmek istiyorum. Bir de eğer böyle ayırabiliyorsam işletim sisteminin olduğu diske format attığımda diğer diske de format atmış olur muyum yoksa sadece seçtiğim disk mi formatlanır?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, bölebilirsin.Bir tane 2 TB Samsung 990 PRO alacağım bu SSD'yi C ve D diski diye bölebilir miyim?
Hangisini seçersen o formatlanır.Bir de eğer böyle ayırabiliyorsam işletim sisteminin olduğu diske format attığımda diğer diske de format atmış olur muyum yoksa sadece seçtiğim disk mi formatlanır?
Evet, bölebilirsin.Bir tane 2 TB Samsung 990 PRO alacağım bu SSD'yi C ve D diski diye bölebilir miyim?
Hangisini seçersen o formatlanır.Bir de eğer böyle ayırabiliyorsam işletim sisteminin olduğu diske format attığımda diğer diske de format atmış olur muyum yoksa sadece seçtiğim disk mi formatlanır?
Omerta Silenzio
Başarılı
Evet, SSD’yi C: ve D: olmak üzere ikiye bölebilirsin. Disk bölümlendirme olarak geçer ve tamamen normal, sık yapılan bir uygulamadır.
Format atarken de sadece C:’yi biçimlendirirsen, D: bölümü korunur.
Evet, bölebilirsin.
Hangisini seçersen o formatlanır.
Windows kurarken, disk kurulum kısımda bölebilirsiniz.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Evet, SSD’yi C: ve D: olmak üzere ikiye bölebilirsin. Disk bölümlendirme olarak geçer ve tamamen normal, sık yapılan bir uygulamadır.
Yeni konular
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-