Detaylar
Kim cevapladı?Sevdiğin bölümü oku.Sorum başlıktaki gibi çevremdeki insanlar tıp diyor pek emin değilim.
4 yıllık kazanabileceğimi düşünmüyorum o yüzden 2 yıllık önerirseniz sevinirim.
Başkasına bağımlı olma!
efebatiin
Yetkin
Hocam sevdiğim bölümler bilgisayar ile ilgili her şey ama onların da önü kapalıymış.
Hocam sevdiğim bölüm bilgisayar ile ilgili her şey ama onların da önü kapalıymış.
Sevmediğin bölümü okuma o zaman. Sanayide çalış, temizlik personeli ol. Çalışan adamdır, baba parası yiyen güçsüzdür.
Hocam kim karar veriyor önünün kapalı olup olmadığına ? tövbe haşa etrafınızdakiler Allah mı nereden biliyorlar şimdiden 4 sene sonra neler olabileceğine ? sevmediğim bölümde sırf etraftakiler önü açık diyor diye okuyacağıma sevdiğim bölümü okurum gerekirse önü kapalı olsun.Hocam sevdiğim bölümler bilgisayar ile ilgili her şey ama onların da önü kapalıymış.
efebatiin
Yetkin
Hocam kim karar veriyor önünün kapalı olup olmadığına? Tövbe haşa etrafınızdakiler Allah mı nereden biliyorlar şimdiden 4 sene sonra neler olabileceğine? Sevmediğim bölümde sırf etraftakiler önü açık diyor diye okuyacağıma sevdiğim bölümü okurum gerekirse önü kapalı olsun.
Ben pek anlamam hocam önünün açık olup veya olmadığına biraz araştırdım ve genel olarak iş imkanı azmış.
Yurt dışında akrabanız varsa onun davetiyle bilgisayar alanında iş bulup işçi vizesiyle arkanıza bakmadan kaçıp işçi olarak çalışabilirsiniz.Ben pek anlamam hocam önünün açık olup veya olmadığına biraz araştırdım ve genel olarak iş imkanı azmış.
Hocam ona göre bakarsanız her şeyin önü kapalı olabilir her şeyde iş bulamayabilirsiniz siz gidip tıp'da okusanız belki kim bilir 1 sene iş bulamayacaksınız gidip muhasebe okuyup 2 ayda bulabilirsiniz mesela belli olmaz bu işler.Ben pek anlamam hocam önünün açık olup veya olmadığına biraz araştırdım ve genel olarak iş imkanı azmış.
tanıdığım var ikisi de aynı şeyden mezun genel olarak aynılar biri daha çabuk iş buluyor diğeri bekliyor bunlar biraz da bir yerden sonra şans işi.
ama sevdiği bölümü okuyan bulan insan her zaman avantajlıdır benden sana tavsiye ilgini bulduysan peşinden git.
Ya da ekonomimize bir faydanız olmayacak ise kalkıp sanayide çalışabilirsiniz öneri veriyorum.
Konu sahibinin sorusuna gelicek isek bu coğrafyadan kaçarak orada kendi sevdiği işi yapıp yüksek miktarlarda dolarlar alabilir.
Birde ben bölüm olarak sanayiyi öneriyorum yada amelelik,esnaf,kerestecilir v.s güzel parası var 1 yıla posrche alıyorlar bizim burda.
Güzel etkileşim kastınız.Hocam ona göre bakarsanız her şeyin önü kapalı olabilir her şeyde iş bulamayabilirsiniz siz gidip tıp'da okusanız belki kim bilir 1 sene iş bulamayacaksınız gidip muhasebe okuyup 2 ayda bulabilirsiniz mesela belli olmaz bu işler.
tanıdığım var ikisi de aynı şeyden mezun genel olarak aynılar biri daha çabuk iş buluyor diğeri bekliyor bunlar biraz da bir yerden sonra şans işi.
ama sevdiği bölümü okuyan bulan insan her zaman avantajlıdır benden sana tavsiye ilgini bulduysan peşinden git.
Konu sahibinin sorusuna gelicek isek bu coğrafyadan kaçarak orada kendi sevdiği işi yapıp yüksek miktarlarda dolarlar alabilir.
Birde ben bölüm olarak sanayiyi öneriyorum yada amelelik,esnaf,kerestecilir v.s güzel parası var 1 yıla posrche alıyorlar bizim burda.
2 yıllık bölümden mezun oldukdan sonra torpilin yoksa bir işe zor giriyorsunuz. Ben yerinizde olsam hiç okumadan ticaretle uğraşırım ya da ortaöğretimden kpss ye çalışır daha sonra açıktan okurdum. İlla bölüm sorarsan da Anestezi olabilir. Sağlık sektöründe yine bir şekilde iş bulunur.
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532