2 yıllık bölümden mezun oldukdan sonra torpilin yoksa bir işe zor giriyorsunuz. Ben yerinizde olsam hiç okumadan ticaretle uğraşırım ya da ortaöğretimden KPSS'ye çalışır daha sonra açıktan okurdum. İlla bölüm sorarsan da anestezi olabilir. Sağlık sektöründe yine bir şekilde iş bulunur.

Hocam KPSS'den hiç anlamıyorum da o nasıl oluyor?

2 yıllık bölümden mezun oldukdan sonra torpilin yoksa bir işe zor giriyorsunuz. Ben yerinizde olsam hiç okumadan ticaretle uğraşırım ya da ortaöğretimden kpss ye çalışır daha sonra açıktan okurdum. İlla bölüm sorarsan da Anestezi olabilir. Sağlık sektöründe yine bir şekilde iş bulunur.
Milletvekili babası felan varsa torpil ile çalışabilir.
Ben genellikle sanayi öneririm.

Ya da ekonomimize bir faydanız olmayacak ise kalkıp sanayide çalışabilirsiniz öneri veriyorum.

Güzel etkileşim kastınız.

Konu sahibinin sorusuna gelecek isek bu coğrafyadan kaçarak orada kendi sevdiği işi yapıp yüksek miktarlarda dolarlar alabilir.

Bir de ben bölüm olarak sanayiyi öneriyorum ya da amelelik, esnaf, kerestecilir vs güzel parası var 1 yıla posrche alıyorlar bizim burada.

Dostum senin bir sorunun mu var? Ne bu tavır? Etkileşim kastın falan. neyin etkileşimini kastım söyler misin bana? Adam gibi soruyu cevaplayacağınıza saçma sapan yok amelelik yap git inşaatta çalış yok sanayide çalış diyorsun sonra bana etkileşim kastın diyorsun.
Bu foruma ne olmuş arkadaş ya.

Hocam KPSS'den hiç anlamıyorum da o nasıl oluyor?
Hocam 2 yılda bir ortaöğretim ve önlisans mezunlarına tyt gibi soru soruyorlar. 70 ve üstü puan bazı alınıyor. Puanına bağlı olarak devlet bakanlıkları boş kontenjanları açıklıyor. Lisanslar her sene girer 2 yıllıklar 2 senede bir ama tabii yinede torpil şart.
@efebatiin Ben sana kendi meslek hayatımdan bahsedeyim direkt öyle kavrarsın. 2 yıllık dandik bir bölüm okudum.(Türkiye'de dandik.) fakat 3 yıl boyunca iş bulamadım. Askerliği bitirdim geçen sene hiç bilmediğim dal olan muhasebede 6 aydır prestijli bir sağlık firmasında çalışıyorum. İnan ne okuduğun hiç önemli değil. Sen ne istediğini bil. Askerden öncede çokça KPSS sınavına girdim fakat kabul edilmedim. En son canıma tak etti Astsubaylığa başvurdum çağırıldım ve bu bahsettiğim iş çkınca vazgeçtim.

Dostum senin bir sorunun mu var? Ne bu tavır? Etkileşim kastın falan. Neyin etkileşimini kastım söyler misin bana? Adam gibi soruyu cevaplayacağınıza saçma sapan yok amelelik yap git inşaatta çalış yok sanayide çalış diyorsun sonra bana etkileşim kastın diyorsun.
Bu foruma ne olmuş arkadaş ya.

Amelelik, inşaat kötü bir şey mi sizce mis gibi iş adam olur hem.

Son düzenleyen: Moderatör:
@efebatiin ben sana kendi meslek hayatımdan bahsedeyim direkt öyle kavrarsın. 2 yıllık dandik bir bölüm okudum.(Türkiye'de dandik.) Fakat 3 yıl boyunca iş bulamadım. Askerliği bitirdim geçen sene hiç bilmediğim dal olan muhasebede 6 aydır prestijli bir sağlık firmasında çalışıyorum. İnan ne okuduğun hiç önemli değil. Sen ne istediğini bil.

Öyle yapacağım o zaman hocam teşekkür ederim yardımın için.