Hocam biliyorum internetten almak mantıklı ama kargo sorunu ve satıcı sorunu yaşarım diye yaklaşmak istemiyorum diğer forumda bir arkadaş Tuf Gaming A15 aldı 1 tane ölü piksel çıkmış ve iade edemediğini söyledi bu yüzden elden almayı düşünüyorum ben. Biraz daha detaylı bir araştırma yapacağım o zaman kararımı vereceğim.
Hayır canım, neden sorun yaşayasın ki? Abidik gubidik satıcılar önermez buradaki arkadaşlar, için rahat olsun. Mesela yukarıda paylaştığım 3 modelin de satıcısı güvenilir.

Hayır canım, neden sorun yaşayasın ki? Abidik gubidik satıcılar önermez buradaki arkadaşlar, için rahat olsun. Mesela yukarıda paylaştığım 3 modelin de satıcısı güvenilir.

Aynen öyle Hepsiburada'dan 1 kere alışveriş yaptım. 2.cide siparişte henüz, aldigim anakartın aynası hasarlı fakat ürün 0 satıcıyla alaklı değil. Alırken video çekmen lazim yanlış ürün gelirse hiç hoş olmaz.

Hocam biliyorum internetten almak mantıklı ama kargo sorunu ve satıcı sorunu yaşarım diye yaklaşmak istemiyorum diğer forumda bir arkadaş Tuf Gaming A15 aldı 1 tane ölü piksel çıkmış ve iade edemediğini söyledi bu yüzden elden almayı düşünüyorum ben. Biraz daha detaylı bir araştırma yapacağım o zaman kararımı vereceğim.
Mağazadan alım yaptığınız takdirde iade etme şansınız yok, nette ise var.

Hocam biliyorum internetten almak mantıklı ama kargo sorunu ve satıcı sorunu yaşarım diye yaklaşmak istemiyorum diğer forumda bir arkadaş TUF gaming A15 aldı 1 tane ölü piksel çıkmış ve iade edemediğini söyledi bu yüzden elden almayı düşünüyorum ben. Biraz daha detaylı bir araştırma yapacağım o zaman kararımı vereceğim.

Ölü piksel olduğunu belirtmeyin direkt cihazı beğenmedim diye iade edin ürünü. 14 gün içinde cayma hakkınız var. Tabii ürünün kutusunu veya şeylerini yok etmeden kullanın yoksa tüketici hakem heyetine kadar gidersiniz.

Sana bi' laptop ayarlayamadık gitti haftalardır. Vazgeç şu mağaza sevdandan.

Mağaza pahalı olur genelde. Eğer web alışverişi yaparım diyorsan bunlardan birini alabilirsin, bütçeni kendin belirle:

Bu modelde hem günlük işlerini rahatça yaparsın hem de oynamak istediğin oyunları hatırı sayılır ölçüde oynarsın.

Biraz daha iyi olsun dersen:

Bütçen 25K, bu doğrultuda en mantıklı seçim ise 4050 bir modeli tercih etmen olacaktır:
@mortem.dll bulunamadı Hocam bir şey soracağım bu attığınız laptopların satıcısının yerine giderek de alabilir miyim?

Son düzenleme:
Hocam sen bir şeyler almadın mı hala?
Zamanım olmadığı için daha alamadım birkaç güne alacağım.

@mortem.dll bulunamadı
n11'den Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 82SB00T0TR R5-7535HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" W11H Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bu laptop nasıl hocam?

Son düzenleme:
Zamanım olmadığı için daha alamadım birkaç güne alacağım.

@mortem.dll bulunamadı
n11'den Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 82SB00T0TR R5-7535HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" W11H Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bu laptop nasıl hocam?
4050 kart için 30.000 TL çok, üstüne 2-3 daha çıkarsanız 4060 bulabilirsiniz.