Bütçe
20.000

zozag

Çalışkan
Arkadaşlar selamlar,

Ekran kartı 2. el, kalanlar sıfır olacak şekilde bir sistem toplamak istiyorum ve aşağıdaki parçalarda karar kıldım. Sizlerin de yorumunu almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam, sizce sıfır almaktan daha mı mantıklı böyle tek tek toplamak?

Çok teşekkürler hocam, konuyu sizin cevap vermenizi umut ederek açmıştım aslında :D

RAM kitini 2.elden al biraz bütçe artar. Anakart olarak bulabildiğin en ucuz AM4 anakartı al geç, M2 slotu olsun yeter. İşlemciyi 14100F yerine minimum 5500 ile değiştir. Uyguna bulabilirsen 2.elden 5600 de olur. M2'yi G2 ile değiştir, RX 7600'ü salla onun yerine 6700 kovala daha dengeli olur. Nitro model bulursan eski kasaların çoğuna da sığar. PSU olarak da bunu al geç. Kasayı ileride değiştirirsin.

RAM kitini 2.elden al biraz bütçe artar. Anakart olarak bulabildiğin en ucuz AM4 anakartı al geç, M2 slotu olsun yeter. İşlemciyi 14100F yerine minimum 5500 ile değiştir. Uyguna bulabilirsen 2.elden 5600 de olur. M2'yi G2 ile değiştir, RX 7600'ü salla onun yerine 6700 kovala daha dengeli olur. Nitro model bulursan eski kasaların çoğuna da sığar. PSU olarak da bunu al geç. Kasayı ileride değiştirirsin.

Teşekkürler hocam