Bütçe
20.000₺

10710

Uzman
Yer
富士山(Mount Fuji)
Merhaba,

Babam için telefon bakmaya başladık ve bütçemiz 20.000₺. Telefonda kamera ve pil süresi çok önemli. Ama ikisi arasında seçim yapmam gerekirse kamera daha önemli. Telefonda oyun oynanmayacak. Honor markası genel olarak nasıldır? Kolay bir arayüze sahip mi? Samsung'tan geçilecek. Kolay alışılması lazım. Başka bir ahım şahım özelliğe gerek yok. Başka alternatifi olabilir mi sizce? Değerli fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürler.

Merhaba,

Babam için telefon bakmaya başladık ve bütçemiz 20.000₺. Telefonda kamera ve pil süresi çok önemli. Ama ikisi arasında seçim yapmam gerekirse kamera daha önemli. Telefonda oyun oynanmayacak. Honor markası genel olarak nasıldır? Kolay bir arayüze sahip mi? Samsung'tan geçilecek. Kolay alışılması lazım. Başka bir ahım şahım özelliğe gerek yok. Başka alternatifi olabilir mi sizce? Değerli fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürler.

Samsung kullanıyorsa Samsung'a geçsin. Kurulumu da daha basit olur. Ayrıca Honor hiç dayanıklı değil. Belirli eksileri de var.
A56 pil süresi olarak Honor 400 ile aynı, hatta daha az kapasiteye rağmen geçtiği de oldu. Kamera olarak da Samsung daha doğal çekiyor gibi. Kağıt üstünde Honor daha iyi gibi olsa da Samsung fotoğraflarda daha iyi duruyor.
Net A56 alın şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki A56 serisinin öne çıkan özellikleri nelerdir?
Batarya kapasitesi daha dusuk olmasina ragmen Honor 400 modeliyle asagi yukari ayni ekran suresini veriyor. Honor 400'den iki kat daha fazla guncelleme omrune sahip. Ayrica OneUI'dan gececek birisi icin cok daha konforlu bir deneyim sunar.

Peki A56 serisinin öne çıkan özellikleri nelerdir?

Kesinlikle kaliteli hissettiriyor ve sağlam. İşlemci olarak da daha önde ama kağıt üstünde. Titreşim motoru olarak da daha iyi motor kullanılıyor. Eğer titreşimli aramalar kullanıyorsa A56 daha avantajlı olur o yönden. AI konusunda ikisi de iyi ama Samsung'un obje silmesi daha iyi. Ayrıca daha hızlı ve daha fazla güncelleme alacak. Honor 400'e göre büyük ve kalın olması dışında sorun yok (çok kalın değil ama 400'e göre kalın).

Herkese ayrı ayrı teşekkürler. A56 modelinin bu kadar iyi olduğunu düşünmemiştim:)

Alacaksanız 1K daha verin 256 alın. Çok depolama kullanmasa bile 1K çok büyük fark değil.
A56 modeli iyi bir model aslında. Mesela ben S22 kullanıyorum. Ona geçsem düşüş yaşarım (kamera, işlemci vs.) ama asla hayal kırıklığına uğratmaz mesela. 2026 ocak-şubatta açsaydınız bu konuyu, A57'yi bekleyin derdim.
Babanıza şimdiden hayırlı olsun :) Yabancılık çekmez hem.
Kendi adima rica ederim. Bence A serisinde alinabilecek tek modeller A5X serisi olanlar. A36 alınır mı deseler alinmaz derim sahsen su anki piyasa icin.
A36 pahalı. Onun yerine Honor 400 alınır işte.