Bütçe
20.000 TL

GraveWhisper

Çalışkan
Merhaba, 20.000 TL kadar limit koydum kendime ve her şey dahil ekipman almak istiyorum.
Kriterlerim; Önceliğim mümkünse tek marka olması ve özellikle Çin menşeili ürünler olmaması (Apple, MSI vs. Çin'de üretildiğini biliyorum siz beni anladınız.)

Mouse: Kesinlikle kablosuz olması. Elim 17,5 cm uzunluğunda ve Claw Grip tutuşa sahibim.
Klavye: Kesinlikle ses tekerleğine sahip olması, mümkünse manyetik ve büyük enter tuşlu Türkçe bir klavye olması.
Mousepad: 90x40 cm ölçülerinde olması. (Hybrit-Speed farkını bilmiyorum, genellikle hikayeli oyunlar ve rekabetçi CS2 tarzı oyunlar oynuyorum.)
Kulaklık: Kesinlikle kablosuz olması ve aynı zamanda müzik de dinleyebileceğim, üzmeyecek bir kulaklık olması.

Önerilerinize açığım, Çin mallarına bulaşmak istemiyorum fakat büyük markaların da bi' ürünü iyi olsa diğeri kötü oluyor. Tek marka içime sinen hiçbir ürün bulamadım. Desteğinizi bekliyorum.

Öneri için teşekkürler. Benim baktığım modeller de genel olarak gönderdikleriniz. Klavye olarak da Asus ROG Strix Scope ll 96 Wireless içime sindi. Sanırım bunları alacağım. Asus ROG Pelta kulaklık ve Asus ROG klavye şimdilik içime sindi. mousepad ve mouse olarak Asus tarafında önerebileceğiniz ürün var mıdır?

Dostlar tekrardan merhaba, araştırdım fakat işin içinden bir türlü çıkamadım.

Genel olarak taleplerimi karşılayan ve kendime yakın gördüğüm ekipmanları yazayım siz al ya da alma deyin.

Klavye: Wraith W75 V2 - 4300 TL
Mouse: RAWN Leviathan V4 - 3600 TL
Kulaklık: Asus ROG Pelta - 7000 TL
Mousepad: Steelseries QcK Performans XL 90x40 cm - 2000 TL

Steelseries QcK Performans XL​

Öneri için teşekkürler. Benim baktığım modeller de genel olarak gönderdikleriniz. Klavye olarak da ASUS ROG STRIX Scope ll 96 Wireless içime sindi. Sanırım bunları alacağım. ASUS ROG Pelta kulaklık ve ASUS ROG klavye şimdilik içime sindi. Mouse pad ve mouse olarak ASUS tarafında önerebileceğiniz ürün var mıdır?

Genel olarak taleplerimi karşılayan ve kendime yakın gördüğüm ekipmanları yazayım siz al ya da alma deyin.

Kulaklık: ASUS ROG Pelta - 7.000 TL
Mouse pad: SteelSeries QCK Performans XL 90x40 cm - 2.000 TL

Öneri için teşekkürler. Benim baktığım modeller de genel olarak gönderdikleriniz. Klavye olarak da Asus ROG Strix Scope ll 96 Wireless içime sindi. Sanırım bunları alacağım. Asus ROG Pelta kulaklık ve Asus ROG klavye şimdilik içime sindi. mousepad ve mouse olarak Asus tarafında önerebileceğiniz ürün var mıdır?

Son düzenleme:

Steelseries QcK Performans XL​

Rog pelta'yı kesin öneririm 2 saat önce elime ulaştı ve bayağı hoşuma gitti. Tek sıkıntısı bana göre mikrofonu kötü fakat takmıyorsan çok da dert değil. Yanında fifine mikrofon aldım. Zaten mikrofonu iyi HS80 Max seçeneği var fakat onun da ses kalitesi pelta kadar iyi değilmiş.

Çin malı ürün işine girmek istemiyorum diyorsan bu 3'lü komboyu yapıştır geç.

Ekstra Çin menşei falan fark etmez sen kendine ne alırdın dersen şunları atıyorum.

Son düzenleme:
Katılıyorum fakat klavyede ben çin malı olan ürünlerin sesini ve kalitesini daha çok beğeniyorum. Arkadaşa bağlı. Software ile üçünü aynı anda ayarlamak güzel olur.
Büyük marka alacaksan zaten Logitech - Razer Klavye'de kalıyor. HyperX ve Corsair zaten bahsetmeye değmez markalar. Steelseries bi tek düzgün yaptıkları şey kulaklık hadi klavyeleri de idare eder desek bu sefer mouse'da batırıyorlar. Yani her şeyi madem büyük markadan alıcaksın aynı marka daha mantıklı.

Büyük marka alacaksan zaten Logitech - Razer Klavye'de kalıyor. HyperX ve Corsair zaten bahsetmeye değmez markalar. Steelseries bi tek düzgün yaptıkları şey kulaklık hadi klavyeleri de idare eder desek bu sefer mouse'da batırıyorlar. Yani her şeyi madem büyük markadan alıcaksın aynı marka daha mantıklı.
Klavyeye baktım gayet güzelmiş. Ben normalde büyük markalar mavi ve kırmızı switch koyup geçtiği için klavyelerinden uzaklaşmıştım. Dediğin gibi razer mesela mouse olarak tatmin etse de kulaklıkları vs geride kalıyor. Asus rog serisi hem görsel olarak hem de kalite olarak güzel bir seri.

Klavyeye baktım gayet güzelmiş. Ben normalde büyük markalar mavi ve kırmızı switch koyup geçtiği için klavyelerinden uzaklaşmıştım. Dediğin gibi razer mesela mouse olarak tatmin etse de kulaklıkları vs geride kalıyor. Asus rog serisi hem görsel olarak hem de kalite olarak güzel bir seri.

Farenin incelemesine de buradan bakabilirsin. Keris 2 ace ve Origin Ace arasında aşırı bir fark yok. Ufak kaplama farkı tarzı fark var sadece ama bu videoyu izlersen genel ölçüde fikir edinirsin. Arkadaşın el boyutu da seninki ile aynı.