- Makaleler
- 1
Kasayı da buna göre seçmesi gerekir, BTF destekli kasa gerekli.Çok bütçem çok diyorsan ve ATX olsun diyorsan buna bakabilirsiniz, en azından dolu sayılır.
Kasayı da buna göre seçmesi gerekir, BTF destekli kasa gerekli.Çok bütçem çok diyorsan ve ATX olsun diyorsan buna bakabilirsiniz, en azından dolu sayılır.
Bak haklısın, dikkat etmedim.Kasayı da buna göre seçmesi gerekir, BTF destekli kasa gerekli.
Attığım B850 modeli gayet iyi, işini görür. Başka bu fiyat bandında yok ne yazık ki. m-ATX olması bir sıkıntı oluşturmaz, anakart yükseltme vidalarını ona göre ayarlarsın, olur biter. Montaj 1 kere yapıyorsun zaten hayatında.M-ATX anakartlar küçük olduğu için montajlarken vs. zorluyor ve deli oluyorum. Hem sebebi o hem de büyük olunca daha hoş geliyor gözüme spesifik bir sebep değil aslında![]()
Vatan gece indirimlerini takip et, ya da İncehesap'ı da aynı şekilde. Eğer dediğim tarzda indirim denk gelirse, 5-10 dk içinde tükeniyor, elini çabuk tutman lazım öyle bir durumda. X870 Aorus ICE 12K-13K düşürüyorlar arada beyaz modeli.Tamamdır tavsiyeler için teşekkür ederim. Kasayı sonra değiştireceğim onun şimdilik acelesi yok. Zamanı gelince konu açarım tekrardan. Gerçekten çok teşekkür ederim uğraştırdım sizleri.