Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Mağaza var mı yakınlarında? Eğer varsa mutlaka mağazaya git S9 ile S10 FE yi bak. İkisi de alınır ama aralarındaki farkı görmeni isterim. Eğer aradaki fark önemli değilse S10 FE alabilirsin.
Mağaza var mı yakınlarında? Eğer varsa mutlaka mağazaya git S9 ile S10 FE yi bak. İkisi de alınır ama aralarındaki farkı görmeni isterim. Eğer aradaki fark önemli değilse S10 FE alabilirsin.
Hocam ne gibi fark var boyutmu tasarımmı küçük bir yerde yaşıyorum muhtemelen yoktur.
Fazlasıyla fark var. Donanımsal çoğu.Hocam ne gibi fark var boyutmu tasarımmı küçük bir yerde yaşıyorum muhtemelen yoktur.
- Makaleler
- 6
Hocam ne gibi fark var boyutmu tasarımmı küçük bir yerde yaşıyorum muhtemelen yoktur.
Ekran arasında çok büyük fark var. Ayrıca işlemcisi çok daha iyi S9'un. Hoparlörleri daha iyi ve yazılımda çok daha az hata çıkar. Ama IPS ekran sorun değilse ve güçlü işlemciye ihtiyacın yoksa S10 FE alabilirsin. Hatta daha uyguna Huawei MatePad 11.5 de alabilirsin. Kalemi ile 9.5k 10k ya geliyor.
Ama uzun ömürlü isterseniz S9 bakın kesin.Hocam ne gibi fark var boyutmu tasarımmı küçük bir yerde yaşıyorum muhtemelen yoktur.
S9 çok kafamı bulandırdı YKS ve üniversite hayatımda ders için kullanacağım o kadar fazlasına gerek var mı karar veremedim.
- Makaleler
- 6
S9 çok kafamı bulandırdı YKS ve üniversite hayatımda ders için kullanacağım o kadar fazlasına gerek var mı karar veremedim.
Hocam illa telefon tablet satılan yer vardır oralardan bakın. Bir de S9 güçlü işlemcisi olduğundan çok daha uzun süre gider.
daha demin aradım s10 FE için 20k istediHocam illa telefon tablet satılan yer vardır oralardan bakın. Bir de S9 güçlü işlemcisi olduğundan çok daha uzun süre gider.
- Makaleler
- 6
Kazık fiyat. Amazon'dan S9 alın daha iyi.