Bütçe
20.000 TL
Alınmaz. O kasa 5000 liralık Corsair 4000D Airflow temelli bir kasa, iki cafcaf bir ekran koyup 20 liraya düdük paket yapılmış sadece.

Dediğim gibi, biraz gereksiz bir harcama. Ancak illa harcanacaksa da Phanteks, Fractal, Hyte gibi markalara yönelinmeli. Asus, Corsair, MSI ve diğer ana akım markaların hiçbirinin güncel gamlarında gerçekten o fiyata satılacak/alınacak, o fiyatın karşılığını verecek düzgün bir modelleri yok.
Yani markaya veriyoruz paranın yarısını. Ben akvaryum kasa sevmiyorum, içi geniş, şekli sade önü mesh ve kablo bölümü geniş ve kullanışlı masada güzel duran kasa öneriniz var mı? Hyt y70 ekranlı ve kırmızı siyah olan güzel ama akvaryum kasa nedense alışamadım görüntüsüne

Alınmaz. O kasa 5000 liralık Corsair 4000D Airflow temelli bir kasa, iki cafcaf bir ekran koyup 20 liraya düdük paket yapılmış sadece.

Dediğim gibi, biraz gereksiz bir harcama. Ancak illa harcanacaksa da Phanteks, Fractal, Hyte gibi markalara yönelinmeli. Asus, Corsair, MSI ve diğer ana akım markaların hiçbirinin güncel gamlarında gerçekten o fiyata satılacak/alınacak, o fiyatın karşılığını verecek düzgün bir modelleri yok.
Bu arada y70 ekranlı model beni akbaryum modele az da olsa ısıtsn bir model

Yani markaya veriyoruz paranın yarısını. Ben akvaryum kasa sevmiyorum, içi geniş, şekli sade önü mesh ve kablo bölümü geniş ve kullanışlı masada güzel duran kasa öneriniz var mı? Hyt y70 ekranlı ve kırmızı siyah olan güzel ama akvaryum kasa nedense alışamadım görüntüsüne
Masada duracaksa zaten akvaryum biçilmiş kaftan, var olma amacı o :D
Y70 gibi enli çift oda akvaryumların içi de geniştir, kolay çalışırsın içinde. Arka tarafta kablo mekanı da bizim düz tower kasalara göre daha geniş olur genelde.
Hyte Y70 ekran furyasının babası olan model, fazlasıyla niş ve pahalı, ama ekranlı kasaların yayılmasını ona borçluyuz.
Alternatif olarak yurtdışı erişiminiz varsa Eylül başı itibarıyla Phanteks'in EX serisi kasaları piyasaya çıkacak. Zevkli modeller. Onlara sistem yapmak sarar. Bizim ülkeye ne zaman gelir bilemediğim için yurtdışı erişimi sordum. @Jumbum belki tarih konusunda daha net konuşabilir.