mekanikklavye 1
Başarılı
Yani markaya veriyoruz paranın yarısını. Ben akvaryum kasa sevmiyorum, içi geniş, şekli sade önü mesh ve kablo bölümü geniş ve kullanışlı masada güzel duran kasa öneriniz var mı? Hyt y70 ekranlı ve kırmızı siyah olan güzel ama akvaryum kasa nedense alışamadım görüntüsüneAlınmaz. O kasa 5000 liralık Corsair 4000D Airflow temelli bir kasa, iki cafcaf bir ekran koyup 20 liraya düdük paket yapılmış sadece.
Dediğim gibi, biraz gereksiz bir harcama. Ancak illa harcanacaksa da Phanteks, Fractal, Hyte gibi markalara yönelinmeli. Asus, Corsair, MSI ve diğer ana akım markaların hiçbirinin güncel gamlarında gerçekten o fiyata satılacak/alınacak, o fiyatın karşılığını verecek düzgün bir modelleri yok.
Bu arada y70 ekranlı model beni akbaryum modele az da olsa ısıtsn bir modelAlınmaz. O kasa 5000 liralık Corsair 4000D Airflow temelli bir kasa, iki cafcaf bir ekran koyup 20 liraya düdük paket yapılmış sadece.
Dediğim gibi, biraz gereksiz bir harcama. Ancak illa harcanacaksa da Phanteks, Fractal, Hyte gibi markalara yönelinmeli. Asus, Corsair, MSI ve diğer ana akım markaların hiçbirinin güncel gamlarında gerçekten o fiyata satılacak/alınacak, o fiyatın karşılığını verecek düzgün bir modelleri yok.