Bütçe
20.000 TL

mekanikklavye

Başarılı
Herkese merhaba.

Kasa satın alacağım, uzun ömürlü olsun istiyorum. ASUS ROG Helios 2 Black veya MSI MEG Prospect 700R düşünüyorum, sizce hangisini almalıyım? Sizin tavsiyeniz varsa duymak isterim. Kasada aradıklarım fanları ve kontrolcüsü üzerinde olsun, fan vs. para vermeyeyim ama işte 10K kasa, 10K da fan ve kontrolcü gibi de olabilir. Akvaryum kasaları sevmiyorum. Bütçem 20K ama taksitli şekilde kullanacağım.

Hocam şahsen akvaryum kasa olarak o paralara çok güzel şeyler önerebilirim, ama açıkçası şu an Lian Li kullanıyorum, gayet memnunum, hem kasa hem fan olarak. Fakat günümüz yazılımları çok sıkıntılı. Corsair 4000D önerecektim fakat günümüz kuru birden arttığı için kasa 15K'dan 25K'lara uçmuş. ASUS ROG Helios 2 Black senin için en doğru seçim olabilir bence. Çok şık.

Havn kasa da çok iyi, premium kalitesi var, bu ya da düz modelini bir incele derim. Siyah rengi mevcut.

Havn HS 420 vgpu bilgisayar kasası, e-ATX, tempered glass - beyaz renk (PCI-e 5.0 riser kablosu dahil) HAVN HS 420 VGPU Bilgisayar Kasası, E-ATX, Tempered Glass - Beyaz Renk (PCIe 5.0 Riser Kablosu Dahil)

Havn HS 420 base Edition Black ATX gaming kasa - Gaming.Gen.TR HAVN HS 420 Base Edition Black ATX Gaming Kasa
Bu markayı bilmiyorum buna fan alsam kasa bana 25k gibiyr gelir

Buna kaliteli fan alsak neredeyse helios fiyatına denk gelir hatta geçer. Kalite olarak msi veya asustsn iyi midir?

Hocam şahsen akvaryum kasa olarak o paralara çok güzel şeyler önerebilirim, ama açıkçası şu an Lian Li kullanıyorum, gayet memnunum, hem kasa hem fan olarak. Fakat günümüz yazılımları çok sıkıntılı. Corsair 4000D önerecektim fakat günümüz kuru birden arttığı için kasa 15K'dan 25K'lara uçmuş. ASUS ROG Helios 2 Black senin için en doğru seçim olabilir bence. Çok şık.
Akvaryuma ısınamadım biraz ağır ürünleri seviyorum

MSI'nin şekli hoş değil, ikisi de büyük kasa ama ASUS tercih ederdim. Normal akvaryum istersen Corsair trpile chamber model alabilirsin.

Aslında msi siparişimi helios 2 için iptal ettim.

Bu markayı bilmiyorum buna fan alsam kasa bana 25k gibiyr gelir.

Akvaryuma ısınamadım biraz ağır ürünleri seviyorum.

Aslında MSI siparişimi Helios 2 için iptal ettim.

ASUS premium kaliteyi hissettiriyor. MSI birkaç model elimden geçti, çok hissettirmiyor, birkaç yoruma baktım, kullanıcı kişi 2.000 TL'lik kasadan MSI'nin üst seviye kasasına geçmiş, kusursuz diyor, o öyle olmuyor, birkaç marka üst seviye görünce daha iyi anlaşılıyor, havn da iyidir, kalitesi güzeldir. Arctic de iyidir. ASUS hayırlı olsun, fiyatlar gereksiz yüksek, yapacak bir şey yok.