Honor'dan vazgeçme nedenim Vatan'da arayüzde gezinirken Samsung daha hızlı geldi. iPhone'cu olan arkadaşım bile hız konusunda Samsung daha iyiymiş Honor'dan dedi, benimle aynı düşünüp.

Ne yazık ki 20 bine a serisinin üstüne geçemiyorum.

O halde Samsung almak yerine başka bir marka tercih edin, a serisi alırsanız 1-2 yıl sonra pişman olursunuz, gerekirse 2. el s serisi veya başka cihaz alın.

Kendi Türkçe tablet klavyesinde "Ö" ve "Ç" harflerine basmayan Huawei'yi almak istiyorsanız meydan sizin. Honor olur ama Huawei olmaz. Huawei'yi muhtemelen bundan bir 5 sene sonra öneriyor olacağız ama şu an sadece markayı kapatmamak için cihaz ürettiklerini düşünüyorum. Honor 400 ve A56 arasında seçim yapın. Bu fiyata alacağınız hiçbir cihaz A56'dan daha kısa ömürlü olmasa da daha uzun ömürlü de olmayacak.

O halde Samsung almak yerine başka bir marka tercih edin, a serisi alırsanız 1-2 yıl sonra pişman olursunuz, gerekirse 2. el s serisi veya başka cihaz alın.
A serisinde A90 hariç çoğu orta segment. Kötüleme yerine eleştirin. A90 orta-üst bir cihazdır.

Konuya gelince, Samsung Galaxy A56 yerine Honor 400 de bakabilirdiniz ama akıcılıl sizin için önemli olmalı,. A56 bakabilirsiniz sıfırda.

A serisinde A90 hariç çoğu orta segment. Kötüleme yerine eleştirin. A90 orta-üst bir cihazdır.

Konuya gelince, Samsung Galaxy A56 yerine Honor 400 de bakabilirdiniz ama akıcılıl sizin için önemli olmalı. A56 bakabilirsiniz sıfırda.

Kimse A90'dan bahsetmedi. Ayrıca kötüleme değil arkadaşı bilgilendiriyorum, donanıma bakınca evet iyi cihaz A56 ama Samsung bilinçli olarak a serisini yavaşlatıyor, bu bir gerçek. Ayrıca Custom ROM desteğini de kapatacak One UI 8 ile.

Honor'da çok uzun yıllardır bl kilidi kapalı durumda... Samsung kapatıyor da sanki Honor da böyle bir imkan var mış gibi bir ambiyans oluşturmuşsunuz.

Hocam yazdığım mesajlara bakarsanız ben Honor'u desteklemedim, Honor alın gibi de bir tavsiye vermedim hatta hiçbir marka vermedim. Sadece Samsung'un durumunu belirttim, alıp almamak arkadaşın kararı :)

Hocam yazdığım mesajlara bakarsanız ben Honor'u desteklemedim, Honor alın gibi de bir tavsiye vermedim hatta hiçbir marka vermedim. Sadece Samsung'un durumunu belirttim, alıp almamak arkadaşın kararı :)

Yok ben sen Honor önerdin demedim ki :D.

Sadece yanlış anlaşılabilecek bir noktayı düzelttim :).