Merhaba, bu sene tıp fakültesine başlayacağım. Derslerim için tablet almak istiyorum. Anatomi uygulamalarını açabilecek, ekran kalitesi güzel bir tablet arıyorum. Telefonum da Samsung olduğu için Samsung tabletlere baktım; ancak FE serisinin ekran kalitesi kötüymüş. iPad’lerde öğrenci indirimi mevcutmuş. Kalemle beraber almak istiyorum çünkü not alırken işime çok yarayacak. Bütçem 20.000 TL civarı, biraz üstüne de çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?LCD panel var ama arka ışık hiç belli olmuyor. Kaliteli ekran için önceki nesil ana modellere bakabilirsiniz.
İki markanın da kalemleri sizin için ideal.Kalemle beraber almak istiyorum çünkü not alırken işime çok yarayacak.
Galaxy Tab S9 alınabilir bence. Dynamic AMOLED ekrana sahip.
- Makaleler
- 6
Merhaba, bu sene tıp fakültesine başlayacağım. Derslerim için tablet almak istiyorum. Anatomi uygulamalarını açabilecek, ekran kalitesi güzel bir tablet arıyorum. Telefonum da Samsung olduğu için Samsung tabletlere baktım; ancak FE serisinin ekran kalitesi kötüymüş. IPad'lerde öğrenci indirimi mevcutmuş. Kalemle beraber almak istiyorum çünkü not alırken işime çok yarayacak. Bütçem 20.000 TL civarı, biraz üstüne de çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
OLED istersen Casper Tab H10, Tab s9.
OLED istemezsen Honor pad v9, Honor pad 10.
iPad 11 almanı önermem.
Casper'a bence bulaşmasın hocam
Her şey AirDrop'tan ibaret değil hocam. Çok daha iyi cihazlar varken AirDrop gerekçesi ile bunu alması parasına saygısızlık olabilir
- Makaleler
- 6
Kötü ekran, sağlam olmaması gibi nedenleri var.
AirDrop olmasın 20 saniye daha geç atsın dosyalarını ama sağlam ve iyi ekranlı tablet alsın.
İki türlü tablette bende var ve iPad ekranları asla iyi değil bu bütçede.
Kendi tercihi ama 15k bütçede OLED ekranı olması çok iyi.
Samsung Quick Share ve Google Quick Share, AirDrop'tan bazen daha hızlı aktarım yapabiliyor zaten hocam.AirDrop olmasın 20 saniye daha geç atsın dosyalarını ama sağlam ve iyi ekranlı tablet alsın.
Evet o çok iyi hocam da yazılım kısmında adamlar tamamen kullanıcıyı salıyor animasyon takılmaları falan hiçbiri düzeltilmiyor yazılım görsel açıdan sıkıntılarla dolu ama bayağı stabil.Kendi tercihi ama 15k bütçede OLED ekranı olması çok iyi.
ElderAssassin
Yetkin
- Makaleler
- 6
Samsung quick share ve Google quick share, AirDrop'tan bazen daha hızlı aktarım yapabiliyor zaten hocam.
Google quick share o kadar iyi değil ama Samsung iyi.
AirDrop'tan yavaş atsınlar sorun değil ama lütfen IPad'in o ekranından daha iyi tabletler var.
Hissiyattan panel kalitesine kadar. Gözle fark ediliyor.
Evet o çok iyi hocam da yazılım kısmında adamlar tamamen kullanıcıyı salıyor animasyon takılmaları falan hiçbiri düzeltilmiyor yazılım görsel açıdan sıkıntılarla dolu ama bayağı stabil.
Stock Android var sorun yaşamaz ama uygulama konusunda kendi not uygulaması yok. O eksi.