Bütçe
15-20K
Bu sistemi alıp sonraki aylarda ya da indirim zamanlarında ekran kartı takarım nasıl olur? CS 2, Overwatch ve LoL gibi oyunlar oynuyorum. Monitör 120Hz ve 120Hz oynatabilir mi? İnternetteki teslerde bu tarz oyunlarda düşük ayarlarda 100FPS falan vermiş.

Eki Görüntüle 181151

Soğutucusunu yandaki ile değiştirirsem performans artışı olur mu?

Onu alacağınıza bunu alın hocam AM5 en azından. İleride ekran kartı alırsınız.

O kadarlık bir bütçem yok maalesef. İstediğim ekran kartını takabilir miyim? Mesela Arc A750.

Attığıma 5060 Ti bile takarsınız.

İleriye yönelik olarak eğer sizin attığınız apu sistemde yükseltme yapmak isterseniz işlemci, anakart ve ram güncellemesi yapmanız gerekir.

Bu sistemi alıp sonraki aylarda ya da indirim zamanlarında ekran kartı takarım nasıl olur? CS 2, Overwatch ve LoL gibi oyunlar oynuyorum. Monitör 120Hz ve 120Hz oynatabilir mi? İnternetteki teslerde bu tarz oyunlarda düşük ayarlarda 100FPS falan vermiş.

Eki Görüntüle 181151

Soğutucusunu yandaki ile değiştirirsem performans artışı olur mu?

Düşük ayarda pek keyif alacaginizi sanmiyorum ayarlari yukseltincede bu dahili grafik kasacak. Zaten ben bu hazir sistemleri hiç onermiyorum hocam PSU ne oldugu belli degil anakart kötü PSU sisteme güç veren parça ne takildigi bile belirtilmemis. Paranizi bosa vermeyin. Sogutucu yeterli gerek yok değiştirmeye.

Düşük ayarda pek keyif alacaginizi sanmiyorum ayarlari yukseltincede bu dahili grafik kasacak. Zaten ben bu hazir sistemleri hiç onermiyorum hocam PSU ne oldugu belli degil anakart kötü PSU sisteme güç veren parça ne takildigi bile belirtilmemis. Paranizi bosa vermeyin. Sogutucu yeterli gerek yok değiştirmeye.
Kasım indirimlerin de de Arc A750 almayı planlıyorum. Hangi sistem daha iyi olur Arc takıldığı zaman. Şu an ya da birkaç aylık CS2 oynatsın. Sonra güçlenditeceğimi belirteyim.

CS'yi rahat oynatacağını sanmıyorum. Aynı şekilde kasa ve PSU markasını ilk defa duydum.