ademyazgi
Gelişen
Herkese iyi geceler. İlk defa masaüstü topluyorum, AI desteğiyle yapıyorum. Çevremdeki arkadaşlarım bugüne kadar hep OEM sistem topladığı için toplama konusunda tek destek aldığım referanslar Gemini 3 Pro ve Recep Baltaş'ın "Hangi Kablo Nereye Takılır?" adlı 3 ay önce Techolay YT kanalına atmış olduğu videosu. Yükseltme vidalarından, HD-Audio gibi kablolamalara kadar çoğu şeyi hallettim. 20+4 Pin kablosu inat etti bir türlü girmiyor. Parmaklarımla alttan destek verdim, olmadı. Hafif sağ-sol yaparak yuvaya oturtup "klik" sesi gelene kadar birazcık güç uyguladım, olmadı. Anakartı esnetip zarar da vermek istemiyorum, yardımcı olacak olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Not: AI, sorunun 20+4 pin kablosunun 4'lü ucunda olduğunu hizalamasında hata olduğunu söylüyor. Donanımsal olarak yuvada ve pinin içinde sorun olmadığını söyledi.
Not: AI, sorunun 20+4 pin kablosunun 4'lü ucunda olduğunu hizalamasında hata olduğunu söylüyor. Donanımsal olarak yuvada ve pinin içinde sorun olmadığını söyledi.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: