348375

Becerikli
Anakart kasaya tam oturmuyor, şu demirin önünde bir katman acaba onunla mı alakalı?
Resimde görüldügü üzere vida 1mm falan girmiyor.

image.webp

image.webp

image.webp

BIOS Update tuşu içeri gömülü mesela.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye, aynanın ve anakartın tam oturduğundan emin misiniz?
Böyle olmasının başka bir sebebi olmasının pek ihtimali yok.

Vida kısımlarının üstüne geliyor hocam aynanın önünde sünger mi desem bir şey var yumuşak onu çıkartacak mıyım?

Görünüyor gibi katmanlı bakın.

@LH44 gördünüz mü hocam.

Hocam galiba BIOS tuşu normaldede gömülü oluyormuş 🫩

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    image.webp
    5,2 MB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye, BIOS tuşuna bakmadım açıkçası, vidaların oturmamasına takıldım.

Böyle sünger çıkan görmedim ben, emin olmak için tekrar baktım fakat bulamadım/yok.

Böyle sünger çıkan görmedim ben, emin olmak için tekrar baktım fakat bulamadım/yok.

Başka birisi var mı hocam belki destek sağlar bize etiket atsanız bu sünger iletken değilmiş sanırım normalmiş de nedense portlar biraz içerde gibi ya.

Vidalar oturuyor sorun yok ama portlar geri duruyor.

@LH44

Demek istediğini anladım, bende de tam tersi olmuştu anakartın kasanın çizgisinin dışına çıkası vardı sığmıyor gibiydi biraz zorlayarak vidaları yerlerine takıp çok da üstelememiştim. Bu hali ile kullanıma engel olmasa gerek.

Sünger kartı kasadan izole etmek için muhtemelen. Bazen oluyor bu sorun anakartın aynası sabit olan modeller sığmayabiliyor.

Delikler tam denk geliyor gibi göründü bana bir sorun olmaz zarar vermeden biraz ittirebilirsin aynaya doğru. Vidalarsın o şekilde.

Sünger kartı kasadan izole etmek için muhtemelen. Bazen oluyor bu sorun anakartın aynası sabit olan modeller sığmayabiliyor.

Delikler tam denk geliyor gibi göründü bana bir sorun olmaz zarar vermeden biraz ittirebilirsin aynaya doğru. Vidalarsın o şekilde.

Vidaladım 2 kısım boş kaldı yükseltme vidası sokamadık yalama oldu sıcak silikon ile tutturdum yükseltme vidalarını sorun olmaz diye düşünüyorum.