Dostum Xiaomi 15 kullanıyorum. Bahsettiğin olumsuzlukların hiçbiri yok. Ne saçmalıyorsun?

Ne saçmalıyorsun mu? Yukarı daha dikkatli bakarsan anlarsın ne saçmaladığımı. Sen o telefondan alabileceğin maksimum performansı alamıyorsun. Tabii maksimum alabileceğin performans ne olduğunu bilmediğinden dolayı normal anlamaman.

Ne saçmalıyorsun mu? Yukarı daha dikkatli bakarsan anlarsın ne saçmaladığımı. Sen o telefondan alabileceğin maksimum performansı alamıyorsun. Tabii maksimum alabileceğin performans ne olduğunu bilmediğinden dolayı normal anlamaman.
Tamam Samsung fanboyu. Daha fazla seninle uğraşacak zamanım yok.

Maalesef bütçemi arttıramayacağım gibi. Arada sırada oyun da oynamayı düşünüyorum yani ısınmaması da benim için önemli. Başka bir öneriniz var mıdır ?
Poco X7 pro bakabilirsin o zaman, arka kamerası idare eder ama ön kamerası kötü. Diğer işlerini rahatça halledersin.

Poco X7 pro bakabilirsin o zaman, arka kamerası idare eder ama ön kamerası kötü. Diğer işlerini rahatça halledersin.
Xiaomi'ye biraz önyargılıyım. Kamera ile aşırı işim olmaz ancak stabil, ısınması olmaması ve yazılımında sorun olmaması benim için çok önemli. Hatta Nothing Phone için en sevdiğim özellik bütün bu gereksiz uygulamalardan arınmış bir şekilde geliyor olması.

Sanıyorum önerilen bütün telefonlarda sıkıntılı bir noktası var. Dolayısıyla bu kadar para veriyorken sıkıntılı cihazlar almaktansa daha az para verip durumu kabullenmek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.