Isınmasın dediğine dikkat ediyorsan neden ısrarla öneriyorsun acaba? Yaptığın önerinin kötü olduğunun farkındasın ve hala inatmı ediyorsun?
Troll müdür nedir? Akşam akşam ya sabır. Sizi parayla mı gönderiyorlar? Sen ne öneriyorsun bi anlasak! Hakkında gram bilginin olmadığı cihazları kötülemekten başka bir şey yaptığın yok!

Troll müdür nedir? Akşam akşam ya sabır. Sizi parayla mı gönderiyorlar? Sen ne öneriyorsun bir anlasak! Hakkında gram bilginin olmadığı cihazları kötülemekten başka bir şey yaptığın yok!

Bir grammı anlamıyormuşum? Araştır öyle gel derim. Bir ortaokulluya laf anlatmaya gelmedim ben buraya.

Ben nothing Phone 1 kullanıyorum. Öncelikle şunu söylemem lazım. Sistem akıcı çok pürüzsüz hiç takılma yaşanmıyor. Cihaz ısınmıyor.(MLBB ve wp görüntülü görüşmesinde.) Ekranı çok güzel. Zaten Full HD ve HDR10+ olması Prime videoda özellikle seyir zevkini tavana çıkarıyor. Ekran parlaklığı bence güneş altında az kalıyor. Ekran görünüyor ama yine de yetersiz. Arka kamerası iPhone 11 ile aynı belki daha iyi çekiyor ancak ön kamerası ona nazaran kötü. Android 15 ile kullanımda 60Hz de 8 saat, 120Hz'de 5 saat ekran süresi veriyor. Günü çıkarıyor diyebilirim yani. Zorlasan 2 gün. Circle to Search, Google asistan gibi özellikleri destekliyor. Samsung'un a serisinde ekran kapalıyken Google asistanı ses ile uyandıramıyoruz diye okumuştum ama bu cihazda her şey destekleniyor. Saf Android deneyimi veriyor. Cihazda sistemi şişirecek her şey kaldırılmış. Yani Samsung cihazlardaki ayarlar sekmesine girip binlerce özelliği denemek gibi şansınız yok. Çünkü kaldırılmış. Ben alalı 4 ay oldu çok memnunum. 3 yıldır kullanan arkadaşlarımla aynı deneyimi yaşıyoruz. İçinde Snapdragon 778g+ var. Orta segmente hitap etmesine rağmen benim için iPhone SE 2020 ve S20 deneyiminin üzerine çıktı. Kimsenin değinmediği ama değinmek istediğim nokta widgetler. Widgetler aşırı kullanışlı olarak geliyor. Mesela aynı widget üstünde hava durumu, yürüme takibi, tarih, etkinlikler gösteriliyor. Pek tabii hepsi aynı anda değil belli sıra ile. Söylemek istediğim her şey bu kadar. İşlemci gücü sadece uzun süre kullanmak içinse güvenerek alabilirsiniz ama gerçekten güçlü işlemler yapacaksanız video edit gibi önermem. Bir de Nothing Phone 3A çıkıyor. 7 gen 3 kullanılacak. Onu beklerseniz daha iyi olur.

Ben nothing Phone 1 kullanıyorum. Öncelikle şunu söylemem lazım. Sistem akıcı çok pürüzsüz hiç takılma yaşanmıyor. Cihaz ısınmıyor.(MLBB ve wp görüntülü görüşmesinde.) Ekranı çok güzel. Zaten Full HD ve HDR10+ olması Prime videoda özellikle seyir zevkini tavana çıkarıyor. Ekran parlaklığı bence güneş altında az kalıyor. Ekran görünüyor ama yine de yetersiz. Arka kamerası iPhone 11 ile aynı belki daha iyi çekiyor ancak ön kamerası ona nazaran kötü. Android 15 ile kullanımda 60Hz de 8 saat, 120Hz'de 5 saat ekran süresi veriyor. Günü çıkarıyor diyebilirim yani. Zorlasan 2 gün. Circle to Search, Google asistan gibi özellikleri destekliyor. Samsung'un a serisinde ekran kapalıyken Google asistanı ses ile uyandıramıyoruz diye okumuştum ama bu cihazda her şey destekleniyor. Saf Android deneyimi veriyor. Cihazda sistemi şişirecek her şey kaldırılmış. Yani Samsung cihazlardaki ayarlar sekmesine girip binlerce özelliği denemek gibi şansınız yok. Çünkü kaldırılmış. Ben alalı 4 ay oldu çok memnunum. 3 yıldır kullanan arkadaşlarımla aynı deneyimi yaşıyoruz. İçinde Snapdragon 778g+ var. Orta segmente hitap etmesine rağmen benim için iPhone SE 2020 ve S20 deneyiminin üzerine çıktı. Kimsenin değinmediği ama değinmek istediğim nokta widgetler. Widgetler aşırı kullanışlı olarak geliyor. Mesela aynı widget üstünde hava durumu, yürüme takibi, tarih, etkinlikler gösteriliyor. Pek tabii hepsi aynı anda değil belli sıra ile. Söylemek istediğim her şey bu kadar. İşlemci gücü sadece uzun süre kullanmak içinse güvenerek alabilirsiniz ama gerçekten güçlü işlemler yapacaksanız video edit gibi önermem. Bir de nothing Phone 3A çıkıyor. 7 gen 3 kullanılacak. Onu beklerseniz daha iyi olur.

Nothing Phone 1 fiyat bandındaki en iyi telefonlardan biri zaten. Bencede gayet güzel bir telefon.

Aynı fiyata alınabilecek telefonların yanında ağır. Direk Xiaomi telefonlar için tasarlanmış bir yazılım bu. POCO ve Redmi telefonlar için o kadar uygun değil.
Sana göre uygun olmasın kardeşim beni ilgilendirmiyor. Ben önerir geçerim, kullandığım ve bildiğim için yazılımını. Tabikide T veya Mi serisi değiller. Lakin redmi note serisinden üstün bulurum pocoları. Benim için tek eksikleri kamerasıdır. Boş yere tartışma çıkarmayalım, bu telefonu önerme bunu öner diye. Markacılık yapmayalım. Her marka için diyorum. Kullanmadan sallayanda malum çok oluyor her marka ve telefon için. Boş sohbet oluyor boşuna.

Bir grammı anlamıyormuşum? Araştır öyle gel derim. Bir ortaokulluya laf anlatmaya gelmedim ben buraya.
32 yaşındayım. Yıllardır telefon sektörünü hobi olarak takip ederim, incelemeler, detaylı testler izlerim. Bunlara dayanarak önerilerimi yaparım. Senin kaç yaşında olduğun beni ilgilendirmiyor. Senin seviyene düşecek değilim. Akıl yaşta değil, baştadır. Hadi işine bak.

Sana göre uygun olmasın kardeşim beni ilgilendirmiyor. Ben önerir geçerim, kullandığım ve bildiğim için yazılımını. Tabikide T veya Mi serisi değiller. Lakin redmi note serisinden üstün bulurum pocoları. Benim için tek eksikleri kamerasıdır. Boş yere tartışma çıkarmayalım, bu telefonu önerme bunu öner diye. Markacılık yapmayalım. Her marka için diyorum. Kullanmadan sallayanda malum çok oluyor her marka ve telefon için. Boş sohbet oluyor boşuna.
Öner geç, millete niye salça oluyorsunuz. En son kararı konu sahibi verecek zaten. Ne istiyorsa, hangisi uygunsa, hangisi yakınsa alsın.

Son düzenleme:
Snapdragon işlemcili olan bir cihaz almaya dikkat et. S21 FE olabilir veya Honor 200. tabii daha iyilerinin fiyatı yüksek olacaktır. Bu fiyata kadar olan telefonlar kısıtlı maalesef.