TT altyapısında veriyor, binanıza TT yeni mi geldi. Ben de SOL kullanıyorum. Demek ki SOL ile de anlaşmaları var. Binaya TT yeni geldi. Turknet sitesinde 1000/50 alabildiğimi görünce, TT'den daha ekonomik diye başvurdum. Henüz kurulum için arayan olmadı.
SOL gigabiti daha ekonomik değil mi zaten. Benim binada SOL var ama kablonet altyapısıyla olduğu için MAX. 100 Mbps veriyor. TT yeni geldi. Gigabit yoktu.
TT altyapısında veriyor, binanıza TT yeni mi geldi. Ben de SOL kullanıyorum. Demek ki SOL ile de anlaşmaları var. Binaya TT yeni geldi. Turknet sitesinde 1000/50 alabildiğimi görünce, TT'den daha ekonomik diye başvurdum. Henüz kurulum için arayan olmadı.
SOL gigabiti daha ekonomik değil mi zaten. Benim binada SOL var ama kablonet altyapısıyla olduğu için MAX. 100 Mbps veriyor. TT yeni geldi. Gigabit yoktu.
TT altyapısında performansı nasıl olur bilmiyorum ama TurkNet altyapılı GigaFiber kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki mükemmel bir olay.
Turknet'in kendi altyapısı olmadığı için ana hizmeti kim veriyorsa daha pahalı değilse onda kalırdım ben olsam. TT daha pahalı aynı altyapıda Vodafone ve Türknet hizmet veriyor, o yüzden Turknete başvurdum. Arada biraz fark olmasa TT başvurusu yapardım.Sanırım TT altyapısı da var ancak emin değilim.
Evet SOL'e daha düşük para veriyorum bundan. Ancak Türknet daha iyi mi işte emin olamıyorum.
Keşke buraya da altyapı çekselerdi.
Gigafiberde bende sürekli kesinti oluyordu mahallede yaşanan bina yıkımları ve altyapı kaynaklı arızalardan dolayı sizde bu sorunları yaşadınız mı kaç yıldır kullanıyorsunuz?TT altyapısında performansı nasıl olur bilmiyorum ama TurkNet altyapılı GigaFiber kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki mükemmel bir olay.
Sorunsuz kullanıyorum, ilk adresimde 8 ay, şuan bulunduğum adreste 5 aydır kullanıyorum.Gigafiberde bende sürekli kesinti oluyordu mahallede yaşanan bina yıkımları ve altyapı kaynaklı arızalardan dolayı sizde bu sorunları yaşadınız mı kaç yıldır kullanıyorsunuz?