İlkay Demir 2
Uzman
Rawm ES21 Pro Wireless mouse aldım, pişman olmam 
Tecrübeleriniz nasıl hocam? Memnun musunuz?
1000 Hz'de mi mouse? Normalde 1.5 günde bitmez. 1000 Hz üstü boş bu arada.Hocam vallahi ne desem bilemedim açıkçası. Şarjının çok uzun gittiği pek söylenemez, yoğun kullanımda 1-1.5 günde bitiyor genellikle. Ben ilk aldığım zaman 2 kere bağlantı sorunu yaşamıştım. Kablolu bağlantıya geçip ardından tekrar kablosuza geçip sorunu çözmüştüm ama o sorun tekrar etmedi. Bir de programı üzerindeki şarj durumu göstergesi pek doğru çalışmıyor gibi hızla yükselip azalabiliyor. Bunların haricinde bir sorun görmedim dümdüz mouse yani![]()
1000 Hz'de mi mouse? Normalde 1.5 günde bitmez. 1000 Hz üstü boş bu arada.
O yüzden hızlı bitiyor. 1K Hz kullanın, üstünün en ufak bir artısı yok, sadece şarj israfı. 1 hafta rahat gider şarjı.Sanırım 8K Hz'e ayarlamıştım. Madem öyle bir özellik var neden kullanmayayım diye düşündüm.
O yüzden hızlı bitiyor. 1K Hz kullanın, üstünün en ufak bir artısı yok, sadece şarj israfı. 1 hafta rahat gider şarjı.
Göz boyamadan ibaret. Hiçbir olayı yok. Bu 8K'nın üstünde çok duranlar genel olarak çok farklı olduğunu sanıyor.Peki bir olayı yoksa neden bu 8K hız kavramına çok duruluyor?
Göz boyamadan ibaret. Hiçbir olayı yok. Bu 8K'nın üstünde çok duranlar genel olarak çok farklı olduğunu sanıyor.