Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Instagram'da gezerken bir video gördüm telefondan mining yapıp günde 3000 dolar kazandırdığını söyleyen 16 yaşındaki bir velet tarafından yönetilen hesabın Telegram kanalına katıldım ve birkaç gün inceledim ve sonra kendisine yazdım.

Screenshot_20250511_200419_Telegram.webp

Daha ağızımdan lafı almadan IBAN atalım?
Biraz daha soru soruyorum.

Screenshot_20250511_200424_Telegram.webp

Şahıs çocukca yanıtlar veriyor.

Screenshot_20250511_200649_Telegram.webp

Hepinizden özür dilerim ama ben olmasam nasıl başlayacan diyor sen nasıl başladın ulan ***** diyesim vardı.

Sorularıma halen cevap vermeyip ve buradada bana hakaret edip engelliyor.

Türkçe konuşmayı bile bilmiyor.

Sizlere tavsiyem Telegram falandı carttı curttu bu top işlere girmeyin önermeyin çocuk bildiğin ismi cismi falanda yok ki hakaret davası açabilelim.

Instagram'da gezerken bir video gördüm telefondan mining yapıp günde 3000 dolar kazandırdığını söyleyen 16 yaşındaki bir velet tarafından yönetilen hesabın Telegram kanalına katıldım ve birkaç gün inceledim ve sonra kendisine yazdım.

Eki Görüntüle 147523

Daha ağızımdan lafı almadan IBAN atalım?
Biraz daha soru soruyorum.

Eki Görüntüle 147524

Şahıs çocukca yanıtlar veriyor.

Eki Görüntüle 147526

Hepinizden özür dilerim ama ben olmasam nasıl başlayacan diyor sen nasıl başladın ulan ***** diyesim vardı.

Sorularıma halen cevap vermeyip ve buradada bana hakaret edip engelliyor.

Türkçe konuşmayı bile bilmiyor.

Sizlere tavsiyem Telegram falandı carttı curttu bu top işlere girmeyin önermeyin çocuk bildiğin ismi cismi falanda yok ki hakaret davası açabilelim.
Konuşmasında belli her şey hocam.

Son düzenleme:
Bunlar genellikle dolandırıcı oluyor. Kim 2000 liraya 3000 dolar verir acaba? Telegram dan çok bir şey hatta hiç bir şey satın alınmaz.