Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Temizini bulmak zor, olanlar da pahalı. Büyük çoğunluğu CG tayfanın altına hurda oldu, yere sürte sürte geziyorlar.
Honda Jazz bakabilirsin.
Honda Jazz bakabilirsin.
isa225
Üyecik
Orası öyle benim amacım ailem ile birlikte binmek bundan bulamaz isem ya toyota corolla veya accent era var aklımda
Evt maalesef temizleri biraz tuzlu jazz bana göre değil sedan tarzı bakıyorumTemizini bulmak zor, olanlar da pahalı. Büyük çoğunluğu CG tayfanın altına hurda oldu, yere sürte sürte geziyorlar.
Honda Jazz bakabilirsin.
Orası öyle benim amacım ailem ile birlikte binmek bundan bulamaz isem ya Toyota Corolla veya accent era var aklımda.
Evet maalesef temizleri biraz tuzlu jazz bana göre değil sedan tarzı bakıyorum.
Bakacakların çok arıza vermeyen araçlar.
Eğer accent era bakacaksan uyarayım. LPG'li bir araç bakacaksan Accent'den uzak durmanı öneririm. Bizde 200.000 Km'ye gelmemiş 2004 model admire vardı, LPG yüzünden tekleme çok oluyordu, 3 ayda bir yağ ekliyorduk.
Almadan önce aracın yakıt tüketimine, taktıracaksan LPG uyumuna dikkatli bak.
1.3 MPI olduğunu eklemeyi unutmuşum.
isa225
Üyecik
Bakacakların çok arıza vermeyen araçlar.
Eğer accent era bakacaksan uyarayım. LPG'li bir araç bakacaksan Accent'den uzak durmanı öneririm. Bizde 200.000 Km'ye gelmemiş 2004 model admire vardı, LPG yüzünden tekleme çok oluyordu, 3 ayda bir yağ ekliyorduk.
Almadan önce aracın yakıt tüketimine, taktıracaksan LPG uyumuna dikkatli bak.
1.3 mpı olduğunu eklemeyi unutmuşum.
Erada bakıyorum ama dizel olanı alrım veya dedin gibi LPG uyumuna dikkat ederim önerdin araba var mı bütçem 350 bin bilemedin 380 bin.