Bütçe
2000

Ege_1337

Çalışkan
Geçen de açtığım "DeathAdder V3 alınır mı?" Konusunun üzerine çoğu insanın düşünceleri o paraya kablosuz almanın daha mantıklı olduğu yönündeydi ben de o doğrultuda bu konuyu açıyorum tutuş şeklim palm ve claw arası oluyor bütçem 2000 TL ama F/P bir ürün olursa biraz daha üstüne koyabilirim 300-400 TL gibi aldım mı sağlam bir şey almak istiyorum bu paraya en F/P hangi ürünü alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki boyutu nedir farenin ve ayrıca Temu'dan kendim sipariş etsem olur mu?

Hocam ayrıca benim el 18x9 mouse küçük gelir mi acaba güncel olarak Rival 3 kullanıyorum.

Hocam peki boyutu nedir farenin ve ayrıca Temu'dan kendim sipariş etsem olur mu?

Hocam ayrıca benim el 18x9 mouse küçük gelir mi acaba güncel olarak Rival 3 kullanıyorum.
Temu'da kalmamış Apex modeli. İnceleme videolarında bulabilirsiniz ama küçük geleceğini sanmıyorum ben de Rival 100 kullanmıştım. Elim sizinkine yakın boyutlarda. Şu an Pulsefire Haste kullanıyorum. Apex almayı düşünüyorum ben de.

Bilemedim hocam bazı arkadaşlar Wraith'in vxe mad r mousesini önermişlerdi onun boyutuna bazı arkadaşlar senin için küçük dediler bu mouse ondan da küçük.

Swar kodu ile alabilirsin.

Geçen de açtığım "DeathAdder V3 alınır mı?" Konusunun üzerine çoğu insanın düşünceleri o paraya kablosuz almanın daha mantıklı olduğu yönündeydi ben de o doğrultuda bu konuyu açıyorum tutuş şeklim palm ve claw arası oluyor bütçem 2000 TL ama F/P bir ürün olursa biraz daha üstüne koyabilirim 300-400 TL gibi aldım mı sağlam bir şey almak istiyorum bu paraya en F/P hangi ürünü alabilirim.
Cobra Pro 2500 TL düşmüştü, şu an 2990a var en ucuz. Tekrar 2500e düşerse kesinlikle alınır bence. Aceleniz yoksa tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu değil hocam Dolap veya sarı sitede var ilanlar. Parasına göre çok çok iyi bir mouse.
Ağırlık dağılımı konusunda kötü biraz.
Ağırlık dağılımının daha çok arkaya (Kablosuz şarj, büyük pil vb.) verildiğini söyleyen inceleme kanalları var.

Bir süre sonra bileği ağrıtabiliyormuş hatta.