Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
100 TL kuponu kullanmayi unutmayin.
m.n11.com
Samsung Galaxy Buds FE Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy Buds FE Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
eskopya
Becerikli
Kablolu kablosuz demişim de, telefonda değil bilgisayarda kullanacağım. Kulak üstü, kulak çevreleyen kulaklıklar rahat hissettirmiyor bende. Bluetooth kulaklıklar verimli olmaz bilgisayarlarda. Yoksa 2. el Cloud 3 var bir arkadaşımda onu alırdım.100 TL kuponu kullanmayi unutmayin.
Samsung Galaxy Buds FE Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy Buds FE Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
- Makaleler
- 23
Harici mikrofon alıp bu kulaklığı almanız iyi olur.Kablolu kablosuz demişim de, telefonda değil bilgisayarda kullanacağım. Kulak üstü, kulak çevreleyen kulaklıklar rahat hissettirmiyor bende. Bluetooth kulaklıklar verimli olmaz bilgisayarlarda. Yoksa 2. el Cloud 3 var bir arkadaşımda onu alırdım.
Kiwi Ears Cadenza IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
eskopya
Becerikli
İşte amaç ve ana hedef mikrofon olduğu için mikrofonlu istemiştim. Hiç mi yok piyasada kablolu mikrofonu baya iyi kulak içi kulaklık?Harici mikrofon alıp bu kulaklığı almanız iyi olur.
![]()
Kiwi Ears Cadenza IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
- Makaleler
- 23
Yok bulamadım maalsef. KZ'nin kulaklıkları var fakat önermem. Ses kaliteleri kötü oluyor.İşte amaç ve ana hedef mikrofon olduğu için mikrofonlu istemiştim. Hiç mi yok piyasada kablolu mikrofonu baya iyi kulak içi kulaklık?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311