Baran1

Başarılı
Bütçem 2000 TL. Şu an kullandığım fırçam bozulduğu için yeni bir şarjlı diş fırçası almak istiyorum hangi marka, modeli tavsiye edersiniz?

Gidiyorsun herhangi bir markete, kendine uygun olan kıl yapısına sahip (diş eti sorunu vs. yoksa orta-sert önerilir) Banat marka herhangi bir diş fırçası alıyorsun. İlla 2000 TL harcayacağım diyorsan bütün kutuyu alıp kullan-at şeklinde de kullanabilirsin. :)

Şakası bir yana gerçekten şu ne olduğu belirsiz aletlere bu kadar para vermenin hiçbir mantığı yok çünkü manuel diş fırçasıyla onun kadar hatta ondan bile iyi temizleyeceksin. Banat'ı da hem yerli üretim hem ekonomik hem de diş fırçalamak için gereken bütün şartları karşılamasından dolayı önerdim.

Gidiyorsun herhangi bir markete, kendine uygun olan kıl yapısına sahip (diş eti sorunu vs. yoksa orta-sert önerilir) banat marka herhangi bir diş fırçası alıyorsun. İlla 2000 TL harcayacağım diyorsan bütün kutuyu alıp kullan-at şeklinde de kullanabilirsin. :)

Şakası bir yana gerçekten şu ne olduğu belirsiz aletlere bu kadar para vermenin hiçbir mantığı yok çünkü manuel diş fırçasıyla onun kadar hatta ondan bile iyi temizleyeceksin. Banat'ı da hem yerli üretim hem ekonomik hem de diş fırçalamak için gereken bütün şartları karşılamasından dolayı önerdim.

Hocam başta bende sizin gibi düşünüyordum 30 TL bu işi halledebilecekken neden 2000 TL vereyim? Fakat farkı kullandıktan sonra anlıyorsunuz ve düzgün bir model ise 6 7 yıl sizi götürüyor.

Valla bu gün büyük bir markete girdim ve çocuklar için olan şarjlı fırçaların 1800 TL olduğunu gördüm.. Yazık cidden. Geçenlerde Oral-B şarjlı fırça paylaşmıştım kısa süreliğine 600 TL idi.