Bütçem 2000 TL. Şu an kullandığım fırçam bozulduğu için yeni bir şarjlı diş fırçası almak istiyorum hangi marka, modeli tavsiye edersiniz?
Oral-B iyidir.Bütçem 2000 TL. Şu an kullandığım fırçam bozulduğu için yeni bir şarjlı diş fırçası almak istiyorum hangi marka, modeli tavsiye edersiniz?
Philips HX3671/13 Sonicare Şarjlı Diş Fırçası, 14 Gün Pil Ömrü https://amzn.eu/d/gztFr5DBütçem 2000 TL. Şu an kullandığım fırçam bozulduğu için yeni bir şarjlı diş fırçası almak istiyorum hangi marka, modeli tavsiye edersiniz?
Ağızda kendi hareket edince 2000 oluyor.Diş fırçasına 2000TL verecek hâle ne ara düştük ya.
Gidiyorsun herhangi bir markete, kendine uygun olan kıl yapısına sahip (diş eti sorunu vs. yoksa orta-sert önerilir) banat marka herhangi bir diş fırçası alıyorsun. İlla 2000 TL harcayacağım diyorsan bütün kutuyu alıp kullan-at şeklinde de kullanabilirsin.
Şakası bir yana gerçekten şu ne olduğu belirsiz aletlere bu kadar para vermenin hiçbir mantığı yok çünkü manuel diş fırçasıyla onun kadar hatta ondan bile iyi temizleyeceksin. Banat'ı da hem yerli üretim hem ekonomik hem de diş fırçalamak için gereken bütün şartları karşılamasından dolayı önerdim.